kuvapalkki_matala kuvapalkki_matala1920x400 verkkokauppabanneri_200x200

Valurautaiset padat ja pannut

Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä. Valurautapannut säilyttävät ominaisuutensa isältä pojalle ja itse asiassa niiden ominaisuudet vain paranevat patinan seurauksena. Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruoanvalmistus rasvan makuineen itseensä ja luovuttaa vivahteet seuraavaan ateriaan. Valurautaiset pannut ovat monikäyttöisiä soveltuen ruuanvalmistukseen yhtälailla niin sähkölieden, kaasukeittimien kaasuliesien, grillien kuin avotulenkin kanssa. Valurautapannujen parhaita ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi on niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja.