BeefEater Discovery 1000ES-4 Cabinet kaasugrilli

Tarjoushinta 949,00 € Norm. 999,00 €
SKU
01009

BeefEater Discovery 1000ES4 Cabinet on neljällä valurautaisella polttimolla ja tehokkaalla sivukeittimellä varustettu kaasugrilli. Tehokkaat polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kahdesta parilasta, joista yksi on avoparila ja yksi sileäpintainen kaksipuolinen umpiparila. Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Grillin sivukeitin on varustettu valurautaisella keittoritilällä ja sen päälle voi laskea kannen, kun se ei ole käytössä. Lämmöntasaajat suojaavat polttimia rasvoilta ja levittävät lämmön tasaisesti avopariloiden osuudelle. Grillikupu on posliiniemaloitua terästä ja siinä on ikkuna sekä lämpömittari. 

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen matta valurautaiset paistoalustat ovat läpeensä glaseeratut ja posliiniemaloidut. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Poltinten päällä olevat lämmöntasaajat toimivat samalla myös suojana paistopinnalta tippuvalta rasvalta. Poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Toisessa sivupöydässä on tehokas sivukeitin, jonka rengasmainen poltin on messingin ja valuraudan yhdistelmä. Se on tehokas, joten sillä saa keitettävät ruoat nopeasti valmiiksi. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. BeefEater Discovery 1000ES Cabinet grillivaunussa tilava kaapisto ovilla ja se on rakenteeltaan kestävä ja helposti kasattava. Siinä on pyörät, joista pienemmät ovat lukittavissa. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Discovery 1000ES-4 Cabinet kaasugrilli
BeefEater Discovery 1000ES-4 Cabinet kaasugrilli BeefEater Discovery 1000ES-4 Cabinet kaasugrilli BeefEater Discovery 1000ES-4 Cabinet kaasugrilli BeefEater Discovery 1000 kaasugrillin kasaus
Lisätietoja
Grillausala lxs 80x48 cm, 3840 cm²
Grillausalan materiaali läpiemaloitu matta valurauta
Grillauskorkeus 87 cm
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä on
Paino (kg) 77
Pakkaus 2 kpl
Polttimet 4 kpl, valurautaa
Pyörät 4 kpl, kahdet lukittavissa
Sivukeitin 4 kW
Teho Kokonaisteho 20 kW; pääpolttimot 16 kW ja sivukeitin 4 kW
Mitat (lxsxk) 163 x 57,4 x 114,5 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeefEater Discovery 1000ES-4 Cabinet kaasugrilli
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista