BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli

Tarjoushinta 1 490,00 € Norm. 1 990,00 €
SKU
12840

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. 

BeefEater Signature 3000S-4 on neljällä kestävällä valurautaisella polttimolla varustettu upotettava kaasugrilli. Tehokkaat 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi.

Upea mattaemaloitu valurautainen paistoalusta koostuu kahdesta parilasta, joista yksi on avoparila ja yksi sileäpintainen umpiparila. Kallistettujen pariloiden alla etureunassa on helposti irrotettavat rasvaurat, jolloin grillin puhdistus on vaivatonta.  Signature kaasugrilleissä on kaksitasoiset ruskistuslevyt, joiden harjamainen muoto tasaa lämpöä avopariloille, sekä kerää avopariloilta tippuvaa rasvaa. Grillatessa ruoasta tippuvat nesteet ja rasva ohittavat ensin ruskistuslevyt (lämmöntasauslevyt), joihin osuessaan osa nesteistä höyrystyy takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan.

BeefEaterin korkean tuplakupuisen grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kuvussa on iso ikkuna ja tarkka lämpömittari. Grillin lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi.

Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli
BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 21,2 kW; pääpolttimot 21,2 kW
Polttimet 4 kpl, valurautaa
Grillausala lxs 80x48 cm, 3840 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 55,2 kW m²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Sivukeitin lisävarusteena
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä on
Paino (kg) 65
Pakkaus 1 kpl
Mitat (lxsxk) 82x57x53 cm, kupu avoinna korkeus cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeefEater Signature S3000-4 upotettava kaasugrilli
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista