Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla

Alkaen 4 500,00 €
SKU
G9F-6W-1

Italialaisen Steelin Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla tarjoaa keittiöösi modernin designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännöllinen vapaasti seisova liesi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja takaa nautinnon keittiössä vuodesta toiseen.

Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla
Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla

Italialaisen Steelin Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla tarjoaa keittiöösi modernin designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännöllinen vapaasti seisova liesi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja takaa nautinnon keittiössä vuodesta toiseen. Keittotasossa kuusi kaasupoltinta, joista kaksi on monikehäisiä tehokkaita messinkisiä kaasupolttimia, valittavana myös keittotaso, jossa viisi kaasupoltinta, joista kaksi on monikehäisiä tehokkaita messinkisiä kaasupolttimia. Polttimoiden päällä kolmiosainen valurautainen keittoritilä ja polttimet syttyvät jokainen omasta säädinnupistaan. Genesi 90 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä, keittotaso 304 ruostumatonta terästä. Uunin alla 25 litran säilytyslaatikko, joka avautuu painamalla.Tilavan monitoimisen kiertoilma sähköuunin kammio on emaloitua terästä ja uuninluukun lasi on kolminkertainen ja rungossa on viilennystoiminto. Vakiovarusteena liedessä laakeroidut teleskooppi kiskot, varras, sekä pizzakivi.  Saatavana säädettynä neste- tai maakaasulle.

Lisätietoja
Värit Ascot 90 Inox
Mitat lxsxk 90 x 60 x 90 (-92) cm
Uunin toiminnot A-luokka, 9 toimintoa
Uunin tilavuus 91 litraa
Uunin lämpötila 50-265°C
Värit Genesi 90 combi Inox
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steel Genesi 90 kaasuliesi sähköuunilla
Arviosi