Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla

719,00 €
SKU
KJ13RH

Se mitä aito tuli antaa valmistettavalle ruoalle on vaikea kuvailla. Aito tuli tuo esiin valmistettavien ainesten aromit lisäten ja syventäen niiden makua.  Vie grillauksesi seuraavalle tasolle Kamado Joe® keraamisilla hiiligrilleillä. Kamadogrillaus on perinteikäs aasialainen ruoanvalmistus tapa ja kamadolla ruoanvalmistaminen jäljittelee aitoa puu-uunimaista ruoanlaittoa.

Kamado Joe® hiiligrillin rakenne mahdollistaa optimaalisen ilmankierron, tasaisen lämmön jakautumisen ja herkulliset lopputulokset. Kamadogrillillä voit valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia hauduttaen, paistaen tai savustaen. Kamado Joe® mallistosta löytyy erikokoisia malleja jokaiselle grillaajalla ja laaja lisävarustevalikoima monipuolistaa kamadon käyttöä.

Kamado Joe Junior tarjoaa ainutlaatuisen grillauskokemuksen nyt myös kannettavassa muodossa. Joe Junior sisältääkin keraamisen grillin laadun ja Kamado Joen monipuoliset ominaisuudet pienemmässä ja kevyemmässä muodossa. Joe Junior painaa vain 31 kg, ja sen ruoanlaittopinta-ala on sopiva esimerkiksi kokonaisen kanan paahtamiseen. Paksuseinäinen ja laadukas keraaminen runko lukitsee lämmön, kosteuden ja maun sisäänsä, ja lämpösäädinlevy antaa grillaajalle mahdollisuuden kokeilla välillistä lämpöä joustavampaan ruoanlaittoon. Grilliin kuuluvassa alusrungossa on kahvat, joista sitä on helppo nostaa. Joe Junior tarjoaa mahdollisuuden nauttia myös savuista makua ja yhdistää puulastut ja -palat ruoanlaittokokemukseen. 

Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla
Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla
Lisätietoja
Lämpömittari on
Pyörät jalusta
Mitat (lxsxk) 50x53x69 cm
Grillausala halkaisija 34,2 cm
Grillausalan materiaali 304 ruostumaton teräs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kamado Joe ® Junior grilli jalustalla
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista