Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli

399,00 €
SKU
00623

PRO22K-LEG on monipuolinen ja laadukas hiiligrilli korkeussäädettävällä valurautaisella paistopinnalla.

Grillin kupu ja syvä hiilimalja on valmistettu kestävästä posliiniemaloitua terästä ja kuvussa on tasapainotettu saranointi. Näin kupua voidaan ohjata turvallisesti ohi kuuman paistoalueen. Grillikuvussa on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.

Hiiligrillin mattaemaloitu valurautainen parila on saranoitu ja sen korkeutta voidaan säätää kolmeen eri korkeuteen. Valurautaisessa parilassa on saranoidut luukut sivuilla, joten hiiliä tai savustuspaloja voidaan lisätä grillauksen aikana. Grillin lämmönsäätely tapahtuu hiilimaljan alapuolella olevan ilmansäätöventtiilin sekä kuvussa sijaitsevan lämpömittarin höyryventtiilin avulla.

Hiilimaljan pohjalla on ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämmönjakaja, joka voidaan asettaa hiiliarinan keskelle, jolloin grillauspinta jakautuu suoran ja epäsuoran lämmön mukaan siten että suoraa lämpöä saadaan grillin sivuja myötäillen ja aikaansaadaan uunimainen ruoanvalmistus.

PRO22K-LEG malliin on lisävarusteena saatavana lämmitysritilä, joka asetetaan paistopinnan päälle, tarjoten tarvittaessa lisää tilaa. Siinä valmistuvat myös pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä.

Ladattavat liitteet:

Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli
Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO Charcoal Kettle Grill Product Video Delicious Charcoal BBQ Fall-Off-The-Bone Smoked Ribs Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon's Delicious Charcoal Grilled Lobster Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Genevieve Taylor's Cambodian Chicken Wings on a Napoleon Charcoal BBQ Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO Charcoal Kettle Grill Lifestyle Video Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli
Lisätietoja
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Grillauskorkeus 86 cm
Pyörät 2 kpl
Lämpöritilä lisävarusteena
Mitat lxsxk 72 x 60 x 110 cm
Grillausala Ø 57 cm
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon PRO22K-LEG hiiligrilli
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista