Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla

529,00 €
SKU
00664 (PRO22K-CART-2)

PRO22K-CART-2 on monipuolinen ja laadukas hiiligrilli vanunussa, jossa runkoon taittuva sivutaso. 

Napoleon PRO22K-CART-2 hiiligrillin kupu ja hiilimalja on valmistettu kestävästä posliiniemaloitua terästä ja kuvussa on tasapainotettu saranointi. Näin kupua voidaan ohjata turvallisesti ohi kuuman paistoalueen. Grillikuvussa on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin vaunussa on runkoon taittuva ruostumattomasta teräksestä valmistettu sivutaso. Sivutaso tuo lisätilaa valmisteluille, sekä tarvikkeiden säilyttämiseen.

Grillin emaloitu syvä hiilimalja pyörii vaunussa, jolloin grillin saa aina oikeaan asentoon olipa sivupöytä grillaajan vasemmalla tai oikealla puolella. Hiiligrillin mattaemaloitu valurautainen parila on saranoitu ja sen korkeutta voidaan säätää kolmeen eri korkeuteen. Valurautaisessa parilassa on saranoidut luukut sivuilla, joten hiiliä tai savustuspaloja voidaan lisätä grillauksen aikana. Grillin lämmönsäätely tapahtuu hiilimaljan alapuolella olevan ilmansäätöventtiilin sekä kuvussa sijaitsevan lämpömittarin höyryventtiilin avulla.

Hiilimaljan pohjalla on ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämmönjakaja, joka voidaan asettaa hiiliarinan keskelle, jolloin grillauspinta jakautuu suoran ja epäsuoran lämmön mukaan siten että suoraa lämpöä saadaan grillin sivuja myötäillen ja aikaansaadaan uunimainen ruoanvalmistus.

PRO22K-CART malliin on lisävarusteena saatavana lämmitysritilä, joka asetetaan paistopinnan päälle, tarjoten tarvittaessa lisää tilaa. Siinä valmistuvat myös pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä.

PRO22K-CART seisoo tukevasti jalustallaan ja grilliä on helppo liikutella sen pyörien ansiosta.

Ladattavat liitteet:

Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla
Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART-2 PRO Charcoal Kettle Grill Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon's Delicious Charcoal Grilled Lobster Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla
Lisätietoja
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Grillauskorkeus 90 cm
Pyörät 4 kpl, joista 2 kpl lukittavissa
Lämpöritilä lisävarusteena
Mitat lxsxk 62x62x107 cm, sivutaso 51x51 cm
Grillausala Ø 57 cm
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon PRO22K-CART hiiligrilli vaunulla
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista