BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli

Tarjoushinta 1 499,00 € Norm. 2 090,00 €
SKU
12850

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ja monipuolisista ominaisuuksista.

BeefEater Signature S3000-5 on Viidellä kestävällä valurautaisella polttimolla varustettu upotettava kaasugrilli. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Tehokkaat 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen.

Grillin mattaemaloidusta valuraudasta valmistetut paistoalustat ovat pitkäikäiset ja helppohoitoiset. Paistoalustat pysyvät hyvällä hoidolla ruostumattomina, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kolmesta parilasta, joista kaksi on avoparilaa ja yksi sileäpintainen umpiparila. Kallistettujen pariloiden alla etureunassa on helposti irrotettavat rasvaurat, jolloin grillin puhdistus on vaivatonta.

Signature kaasugrilleissä on kaksitasoiset ruskistuslevyt, joiden harjamainen muoto tasaa lämpöä avopariloille, sekä kerää avopariloilta tippuvaa rasvaa.  rillatessa ruoasta tippuvat nesteet ja rasva ohittavat ensin ruskistuslevyt (lämmöntasauslevyt), joihin osuessaan osa nesteistä höyrystyy takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan

BeefEaterin korkean tuplakupuisen grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kuvussa on iso ikkuna ja tarkka lämpömittari. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi.

Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli
BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 26,5 kW; pääpolttimot 26,5 kW
Polttimet 5 kpl, valurautaa
Grillausala lxs 96x48 cm, 4608 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 57,5 kW m²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Sivukeitin lisävarusteena
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä on
Paino (kg) 70
Pakkaus 1 kpl
Mitat (lxsxk) 97x58x53 cm, kupu avoinna korkeus cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeefEater Signature S3000-5 upotettava kaasugrilli
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista