Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli

5 550,00 €
SKU
BIPRO825RBIPSS-3-CE

Napoleonin Prestige® grillimaailman aatelinen sinulle, joka tarvitset tehon lisäksi myös ison paistoalan. Tämä Kanadassa valmistettu kaasugrilli tarjoaa huippuominaisuudet pakattuna tyylikkääseen runkoon ja viimeistelee ulkokeittiösi.

Napoleon BIPRO825-3 kaasugrilli, on Prestige® upotettavien kaasugrillien lippulaivamalliston sekä Napoleonin suurin upotettava kaasugrilli. BIPRO825-3 on tyylikäs ja suuri kaksikupuinen grilli, joka on varustettu kahdella SIZZLE ZONE™ pohjapolttimolla, savulastulokerolla. Näiden polttimoiden lisäksi grillissä on infrapunatakapoltin, joka tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli, joka on Napoleonin tapaan rakennettu valmistamaan hyvän makuista ruokaa 20 vuoden takuuohjelmalla

Prestige® BIPRO825-3 grillissä on kaksi korotettua tuplakuorista rosterikupua, valumetalli sivuilla ja niissä on helposti luettavat ja tarkat ACCU-PROBE™ lämpömittarit, joissa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. BIPRO825-3 mallin korkea kupu mahdollistaa, että grillissä olevaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua infrapunatakapoltinta ja lisävarusteena myytävää varrasta päästään hyödyntämään optimaalisesti.        

Napoleon Prestige® BIPRO825-3 grillin tulipesät on valmistettu kestävästä alumiinivalusta. Isomman kuvun alla on neljä paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, joiden päällä on PRESTIGE -sarjan kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen tasaista lämpöä korkealta ja kovaa sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Pienemmän kuvun alta löytyy kaksi kaasutoimista SIZZLE ZONE™ infrapunapoltinta, joiden väliin on asennettu erillinen keskipoltin lämmön ylläpitoon. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan toimien infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ ruostumattomasta teräksestä valmistettu parila. Esimerkiksi herkullisen pihvin valmistuksessa, voidaan kuvun alle asettaa etukäteen (120-140C) lämpötila, tehdä lihan pinnat nopeasti SIZZLE ZONE™ polttimolla ja siirtää sitten kauniilla pinnalla varustetut pihvit kuvun alle hitaaseen loppukypsennykseen, jolloin maku on upean mehukas. Sama onnistuu SIZZLE ZONE™ ansiosta myös toisin päin, ensin kypsennys ja lopuksi pinnat. SIZZLE ZONE™ ottaa energiansa samasta kaasupullosta kuin grillin muutkin polttimet ja sillä voi esimerkiksi valmistaa pienen aterian nopeasti alusta loppuun ilman varsinaisen grillin sytyttämistä lainkaan.

PRESTIGE® grillausjärjestelmä
Isomman kuvun alla olevat grillin polttimet on muotoiltu perinteisistä malleista poiketen siten, että liekki ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyys suuntaista lämmön tasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja. Seuraavan kerroksen ruskistuslevy on sijoitettu polttimoiden väliin, mutta hieman ensimmäisiä korkeammalle, jolloin kahdesta polttimosta saatava lämpö kohdistuu tehokkaasti levyn harjamaiseen kärkeen ja siitä edelleen kohti grillauspintaa. Tämän toisen tason ansiosta, on grillaus tulos erittäin tasaista myös grillauspinnan leveyssuunnassa. Kun grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta. Verrattuna perinteisiin grilleihin PRESTIGE® sarjan polttimien hapensaantia on parannettu, hyödyntämällä ilman virtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta poltin on varsin energiatehokas ja liekki terävä kärkinen ja tarkka. Tämä on ominaisuus, joka parantaa lämmön säädettävyyttä ja grillausominaisuuksia entisestään.

PRESTIGE® BIPRO825-3  grillin suuremman kuvun alla olevassa viidessä pohjapolttimessa on tehoa huimat 15,2 kW. Lisäksi kaksi SIZZLE ZONE™ poltinta pienemmän kuvun alla tarjoilevat järisyttävää lämpöä 7,6kW teholla, jolloin grillausalaan suhteutettu teho on yli 50 kW/m2. Pohjapolttimet sytytetään jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja infrapunapoltin syttyy omalla elektronisella sytytyksellään. Näiden polttimoiden lisäksi grillissä on savulastulokero omalla polttimellaan, jolla saadaan luotua kevytsavun pintamakua valmistettavaan ruokaan.

PRESTIGE® BIPRO825-3 malli on varustettu sisävalaistuksella, grillin kupujen sisällä on kirkkaat valopisteet, sekä kaikki säätönupit ovat taustavalaistuja helpottamaan käyttöä hämärtyvinä iltoina. Säätönuppien taustavalo on punainen, kun poltin on päällä ja sininen sen ollessa pois päältä. Säätönuppien taustavalaistuksen väriä voidaan myös vaihtaa kylmän valkoisesta aina vihreään ja liilaan. Kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

PRESTIGE® BIPRO825-3 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetuista avopariloista, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden sen pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen grillauspintojen hyviä ominaisuuksia ovat kestävyys ja helppo puhdistettavuus. Teräspinnat voidaan pestä tiskikoneessa ja niiden puhdistukseen voidaan käyttää jäykillä harjaksilla varustettuja harjoja sekä kaapimia, ilman pelkoa pinnan vaurioitumisesta. BIPRO825-3 malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai yhden avoparilan paikalle. Umpiparila on materiaaliltaan mattaemaloitua valurautaa ja se on varustettu kääntö ominaisuudella sekä nesteen poistoaukolla. Umpiparilan toinen puoli on tasaista paistopintaa ja toisella puolella on Napoleon WAVE grillikuviot.

Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös PRESTIGE® BIPRO825-3 grilli muuttaa lisävarusteisen hiilikaukalon avulla hiiligrilliksi. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi.

PRESTIGE® BIPRO825-3 grillin suuremman kuvun takaosassa on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu 5,5kW takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. Takapolttimen ja alapolttimoiden lämpöä optimaalisesti säätämällä valmistuvat Napoleon pizzakiven päällä myös parhaat rapeakuoriset Pizzat herkullisilla täytteillä. Paistopinnan yläpuolella sijaitseva suuri lämpöhylly tarjoaa lisää tilaa tarvittaessa. Siinä valmistuvat myös pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on myös helposti poistettavissa grillistä, kun käytetään infrapunatakapoltinta ja siihen lisävarusteena myytävää Rotisserie varrasta ja varrasmoottoria.

PRESTIGE® BIPRO825-3 grilliosan alla sijaitseva grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu sekä helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tulipesien levyiset rasvapellit on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erillisen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit on helppo vetää pois puhdistusta varten.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Ladattavat liitteet:

Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli
Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon PRO Tips How to Use Smoker Burner Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli How to Install a Built In Grill Head for Outdoor Kitchen Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon Outdoor Oasis Lifestyle Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 31 kW; pääpolttimot 14 kW, takapoltin 5 kW, SIZZLE ZONE polttimet 7 kW, keskipoltin 2,5 kW ja savustuslastulokero poltin 2,5 kW
Polttimet Ruostumaton teräs (304)
Grillausala lxs 72x46, 3312 cm² ja 47x46 cm, 2162 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna isompi paistopinta 42,2 kW/m² + pienempi jossa 2xSIZZLE ZONE 43,94 kW/m²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs (9,5 mm)
Sivukeitin lisävarusteena
Lämpömittari kyllä, ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä kyllä, 72x23 ja 47x23 cm
Paino (kg) 114
Pakkaus 1 kpl; 160x88x74 cm
Mitat lxsxk 140x52x64 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon upotettava Prestige BIPRO825-3 kaasugrilli
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista