Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli

569,00 €
SKU
F365PGT-FI

Napoleon Freestyle® sinulle, joka etsit enemmän vapautta ja tyyliä.

Freestyle® F365 kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja joka tilaan sopiva kolmipolttimoinen grilli, joka tarjoaa perinteisen ja monipuolisen grilliin tyylikkäästi viimeistellyssä kestävässä rungossa.

Freestyle® F365 on kompakti kaasugrilli, joka on sopivan kokoinen ja hintainen, ominaisuuksiltaan hyvä ja täysverinen Napoleon kaasugrilli 10 vuoden takuuohjelmalla ja on varustettu Napoleon grillien tärkeimmillä ominaisuuksilla tähtäimenään hyvänmakuinen ruoka!    

Grafiitin harmaan F365 grillin kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Napoleon F365 grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on kolme paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä yksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen lämpöä korkealta ja kovaa, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Grillin polttimet on muotoiltu siten, että liekin lämpö ohjataan suoraan ylöspäin kohti ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat emaloidusta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyyssuuntaista lämmön tasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja. Kun grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta.

Freestyle® F365 polttimoiden hapensaantia on parannettu, verrattuna perinteisiin grilleihin, hyödyntämällä ilmanvirtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta liekki on teräväkärkinen, sekä tarkka ja poltin on varsin energiatehokas. Polttimoiden välissä sijaitsevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaasukanavat varmistavat viereisten polttimoiden uudelleen sytytyksen, jos vieressä oleva poltin sammuisi kesken käytön. Nämä ominaisuudet parantavat lämmönsäädettävyyttä ja grillauskokemusta entisestään. Tässä kolmosessa onkin tehoa huimat 12 kW, joka tarkoittaa paistopintaan suhteutettuna yli 44 kW/m2. Grillin sytytys tapahtuu jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.

Freestyle® F365 paistoalustat muodostuvat kahdesta WAVE™ avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntöominaisuudella. WAVE™ valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristojonoja. Avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Kapea kosketuspinta soveltuu hyvin vähärasvaiselle lihalle, kanalle, rapeille kasviksille ja esimerkiksi koville juustoille. Parilan toisella puolelle on herkkiä ja runsaammin nestettä sisältäviä ruokia varten leveämpi kosketuspinta, jonka päälle muotoiltu ura toimii tehokkaasti nesteen kuljetus väylänä pois ruskistuslevyjen alueelta. Näin esimerkiksi kalaa grillatessa, pystytään välttämään ylimääräisiä leimahduksia, ja ehkäistään sen pinnan rakenteen hajoaminen.

Napoleon WAVE™ pariloiden mattaemaloitu valurauta on hyvin resistenssi ruosteelle ja lisäksi siihen ei ruoka pala kiinni yhtä herkästi kuin perinteiseen valurautaan, eikä erillistä rasvapolttoa tarvita. Myös Napoleon WAVE™ aaltomainen muotoilu helpottaa pintojen puhdistusta, grilliharjan osuessa aina oikeassa kulmassa pintaan, irrottaen kiinni palaneen ruuan tehokkaasti. Emalointi ei irtoa pinnoista ja puhdistukseen voidaan käyttää kaikkia grillin puhdistusharjoja.

F365 malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai toisen avoparilan paikalle. Umpiparila on kooltaan puolet grillin paistopinnasta ja materiaaliltaan samaa mattaemaloitua valurautaa kuin avoparilatkin ja se on myös varustettu kääntöominaisuudella, sekä nesteen poistoaukolla. Umpiparilan toinen puoli on tasaista paistopintaa ja toisella puolella on Napoleon WAVE™ grillikuviot.

Napoleonin muiden kaasugrillien tapaan myös Freestyle® F365 grilli voidaan muuttaa hiiligrilliksi lisävarusteisen hiilikaukalon avulla. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi.    

Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla emaloidulla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet, se tarjoaa tarvittaessa lisää tilaa ja sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on helposti poistettavissa grillistä, kun tarvitaan enemmän tilaa korkeussuunnassa tai käytetään Freestyle® F365 grilliin lisävarusteena myytävää varrasta ja varrasmoottoria.

Freestyle® F365 grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Emaloidusta teräksestä valmistettu tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erilliseen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit sijaitsevat grilliosan alla ja rasvapelti on helppo vetää ulos grillin edestä puhdistusta varten.

Freestyle® F365 grillivaunu seisoo tukevasti jalustallaan ja etupanelin takana on säilytystila kaasupullolle, kun grilli ei ole käytössä. Grillivaunun molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sulavalinjaiset grafiitinharmaat sivupöydät ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Puuterimaalattujen sivupöytien sileä pinta on helppo pitää puhtaana ja toisessa pöydässä on pullonavaaja. Grilliä on helppo liikutella sen kahden ison pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin.

Ladattavat liitteet:

Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli
Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle Series Product Video Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 12 kW; pääpolttimot 12 kW
Polttimet 3 kpl, ruostumaton teräs (304)
Grillausala 51x45 cm, 2295 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 52,28 kW/m²
Grillausalan materiaali WAVE™ mattaemaloitu valurauta
Lämpömittari Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Lämpöritilä on, 50,5x15 cm
Grillauskorkeus 91 cm
Pyörät 2 kpl
Paino (kg) 47
Pakkaus 1 kpl; (lxsxk) 74x71,5x51 cm
Mitat (lxsxk) 124x64x116 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon Freestyle 365 kaasugrilli
Arviosi