Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli

509,00 €
SKU
00790

Napoleon TravelQ™ malliston grillit ovat helposti liikuteltavia mukanakin kuljetettavia grillejä.

Napoleon TravelQ™ PRO285X on laadukas, joka tilaan sopiva liikuteltava grilli, joka sopii täydellisesti grillaajille, jotka haluavat nauttia herkullisesta grilliruuasta silloin tällöin, luovuttamatta grillausvälineistölle kuitenkaan liian suurta tilaa patiolta, TravelQ™ PRO285X tarjoaa oivan mahdollisuuden nostaa grilli esiin vain tarvittaessa. Kompaktista koostaan huolimatta TravelQ™ PRO285X on täysverinen Napoleon kaasugrilli 10 vuoden takuuohjelmalla ja on varustettu Napoleon grillien tärkeimmillä ominaisuuksilla tähtäimenään hyvänmakuinen ruoka!

TravelQ™ PRO285 grillin tulipesä ja kupu on valmistettu kestävästä kevytmetallivalusta. Grillin kuvussa on tuulisuojattu höyryn poistomekanismi, sekä helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™- lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.

Napoleon TravelQ™ PRO285X grillin kestävässä tulipesässä on kaksi paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua renkaanmuotoista poltinta, joita voidaan säätää ominaan. Polttimet sytytetään molemman polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.
TravelQ™ PRO285X paistoalustat muodostuvat kahdesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa. TravelQ™ PRO285X valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristojonoja. Avoparilassa on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman.
Napoleon WAVE™ pariloiden mattaemaloitu valurauta on hyvin resistenssi ruosteelle ja lisäksi siihen ei ruoka pala kiinni yhtä herkästi kuin perinteiseen valurautaan, eikä erillistä rasvapolttoa tarvita. Napoleon WAVE™ aaltomainen muotoilu helpottaa pintojen puhdistusta, grilliharjan osuessa aina oikeassa kulmassa pintaan, irrottaen kiinni palaneen ruuan tehokkaasti. Emalointi ei irtoa pinnoista ja puhdistukseen voidaan käyttää kaikkia grillin puhdistusharjoja.
TravelQ™ PRO285X malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai toisen avoparilan paikalle. Umpiparila on kooltaan puolet grillin paistopinnasta ja materiaaliltaan samaa mattaemaloitua valurautaa kuin avoparilatkin.

TravelQ™ PRO285X grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja grillin rasvakuppi sijaitsee grillin osan alapuolella ja se on helposti ulosvedettävissä grillin sivusta puhdistusta varten.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin.

Ladattavat liitteet:

Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli
Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TRAVELQ™ PRO285X Portable BBQ Grill Napoleon TRAVELQ™ Portable Grills Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 4,1 kW
Polttimet 2 kpl, ruostumaton teräs
Grillausala lxs 54x37 cm, 1998 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 20,5 kW/m²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Lämpöritilä lisävarusteena
Grillauskorkeus 84 cm
Pyörät 2 kpl
Paino (kg) 29
Pakkaus 1 kpl; (lxsxk) 110x55x45 cm
Mitat (lxsxk) 112x51x101 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli
Arviosi