Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE!

Tarjoushinta 1 590,00 € Norm. 1 900,00 €
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 1 590,00 €
SKU
KJ23RHC

Kamado Joe Classic II on korkealaatuinen keraaminen hiiligrilli monipuoliseen ruoanvalmistukseen. Tässä keraamisessa grillissä on paksu ja lämpöeristetty kuori, joka pitää savun ja kosteuden sisällään kaikissa lämpötiloissa. Lämpötilan voit säätää noin 80 ja 400 asteen välille. Kamado Joe Classic II:lla, voit grillata, hauduttaa, paistaa tai savustaa herkkuja, joissa vain mielikuvitus on rajana. Classic II on hyvän kokoinen grilli takapihagrillaukseen ja savustukseen.

Kamado Joet on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. Laadukas keramiikka, alumiini, lasikuitu tiivisteet jne. Kamado grillien laatu lähtee hyvästä suunnittelusta, hiotuista yksityiskohdista, hyvistä materiaaleista ja ennen kaikkea laadukkaasta keramiikasta.

Kamado Joe® takaa, että tulipesään käytetyissä keraamisissa osissa ei ole materiaali- ja valmistusvirheitä niin kauan kuin alkuperäinen ostaja omistaa grillin.

Metalliosien takuu ohjelma on vastaavasti viisi vuotta ja lämpömittarille sekä tiivisteelle yhden vuoden.

Kamado Joe Classic II grillissä on patentoitu Divide & Conquer grillausteline, joka mahdollistaa ruoanvalmistuksen eri tasoissa ja lämpötiloissa samanaikaisesti.

Tällä unelmagrillillä voit valmistaa käytännössä kaikkia ruokalajeja kevyesti grillatusta lihasta tai terveellisestä kalasta aina rapeaan pizzaan (tarvitset pizzakiven) sekä herkullisiin leivonnaisiin ja leipään saakka.

Grillin metallisessa jalustassa on lukittavat pyörät sekä kaksi alumiini sivutasoa, joiden ansiosta laskutilaa on mukavasti.

Laadukas, kestävä, monipuolinen.

Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE!
Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE! Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE!
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kamado Joe ® - Classic II grilli jalustalla, MYYMÄLÄN MALLIKAPPALE!
Arviosi