Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli

3 599,00 €
SKU
00795

Napoleonin Prestige® grillimaailman aatelinen sinulle, joka tarvitset tehon lisäksi myös ison paistoalan. Tämä Kanadassa valmistettu kaasugrilli tarjoaa huippuominaisuudet pakattuna tyylikkääseen runkoon ja viimeistelee ulkokeittiösi.

Napoleon PRO500 kaasugrilli, kuuluu Prestige® lippulaivamallistoon. PRO500 on tyylikäs ja tilava nelipolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, joka tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli, joka on Napoleonin tapaan rakennettu valmistamaan hyvän makuista ruokaa 20 vuoden takuuohjelmalla

Prestige® PRO500 grillissä on korotettu tuplakuorinen rosterikupu, valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. PRO500 mallin korkea kupu mahdollistaa, että grillissä olevaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua infrapunatakapoltinta ja lisävarusteena myytävää varrasta päästään hyödyntämään optimaalisesti.       

Napoleon Prestige® PRO500 grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on neljä paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, PRESTIGE -sarjan kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen tasaista lämpöä korkealta ja kovaa sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

PRESTIGE® grillausjärjestelmä

Grillin polttimet on muotoiltu perinteisistä malleista poiketen siten, että liekki ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyys suuntaista lämmön tasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja. Seuraavan kerroksen ruskistuslevy on sijoitettu polttimoiden väliin, mutta hieman ensimmäisiä korkeammalle, jolloin kahdesta polttimosta saatava lämpö kohdistuu tehokkaasti levyn harjamaiseen kärkeen ja siitä edelleen kohti grillauspintaa. Tämän toisen tason ansiosta, on grillaus tulos erittäin tasaista myös grillauspinnan leveyssuunnassa. Kun grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta. Verrattuna perinteisiin grilleihin PRESTIGE® sarjan polttimien hapensaantia on parannettu, hyödyntämällä ilman virtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta poltin on varsin energiatehokas ja liekki terävä kärkinen ja tarkka. Tämä on ominaisuus, joka parantaa lämmön säädettävyyttä ja grillausominaisuuksia entisestään.

PRESTIGE® PRO grillin neljässä pohjapolttimessa on tehoa huimat 16kW. Lisäksi SIZZLE ZONE™ infrapunasivugrilli tarjoilee järisyttävää lämpöä 4kW teholla, jolloin grillausalaan suhteutettu teho on yli 48,1kW/m2. Pohjapolttimet sytytetään jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja Infrapunapoltin syttyy omalla elektronisella sytytyksellään. Prestige PRO500 malli on varustettu sisävalaistuksella, grillin kuvun sisällä on kaksi kirkasta valopistettä, sekä kaikki säätönupit ovat taustavalaistuja helpottamaan käyttöä hämärtyvinä iltoina. Säätönuppien taustavalo on punainen, kun poltin on päällä ja sininen sen ollessa pois päältä. Säätönuppien taustavalaistuksen väriä voidaan myös vaihtaa kylmän valkoisesta aina vihreään ja liilaan. Kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

PRESTIGE® PRO500 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetuista avopariloista, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden sen pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen grillauspintojen hyviä ominaisuuksia ovat kestävyys ja helppo puhdistettavuus. Teräspinnat voidaan pestä tiskikoneessa ja niiden puhdistukseen voidaan käyttää jäykillä harjaksilla varustettuja harjoja sekä kaapimia, ilman pelkoa pinnan vaurioitumisesta. PRO500 malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai yhden avoparilan paikalle. Umpiparila on materiaaliltaan mattaemaloitua valurautaa ja se on varustettu kääntö ominaisuudella sekä nesteen poistoaukolla. Umpiparilan toinen puoli on tasaista paistopintaa ja toisella puolella on Napoleon WAVE grillikuviot.

Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös PRESTIGE® PRO500 grilli muuttaa lisävarusteisen hiilikaukalon avulla hiiligrilliksi. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi.

PRESTIGE® PRO500 grillin takaosassa on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu 5,7kW takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. Takapolttimen ja alapolttimoiden lämpöä optimaalisesti säätämällä valmistuvat Napoleon pizzakiven päällä myös parhaat rapeakuoriset Pizzat herkullisilla täytteillä. Paistopinnan yläpuolella sijaitseva suuri lämpöhylly tarjoaa lisää tilaa tarvittaessa. Siinä valmistuvat myös pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on myös helposti poistettavissa grillistä, kun käytetään infrapunatakapoltinta ja siihen lisävarusteena myytävää Rotisserie varrasta ja varrasmoottoria.

PRESTIGE® PRO500 grillin kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka sijaitsee upotettuna toiseen sivupöytään, on myös yksi Napoleonin innovaatioista. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ ruostumattomasta teräksestä valmistettu parila. 3-tiilinen SIZZLE ZONE™ tuo PRESTIGE® PRO500 grilliin tarvittaessa 888cm2 lisää grillausalaa ja mahdollistaa myös erilaisten ruokien grillaamisen samaan aikaan eri lämpötiloissa. Esimerkiksi herkullisen pihvin valmistuksessa, voidaan kuvun alle asettaa etukäteen (120-140C) lämpötila, tehdä lihan pinnat nopeasti SIZZLE ZONE™ sivugrillillä ja siirtää sitten kauniilla pinnalla varustetut pihvit kuvun alle hitaaseen loppukypsennykseen, jolloin maku on upean mehukas. Sama onnistuu SIZZLE ZONE™ ansiosta myös toisin päin, ensin kypsennys ja lopuksi pinnat. SIZZLE ZONE™ ottaa energiansa samasta kaasupullosta kuin grillin muutkin polttimet ja sillä voi esimerkiksi valmistaa pienen aterian nopeasti alusta loppuun ilman varsinaisen grillin sytyttämistä lainkaan. SIZZLE ZONE™ toimii myös perinteisenä sivukeittimenä, jolla valmistat helposti ja nopeasti aterian herkulliset lisäkkeet ja viet käryävät paistokset pois sisätiloista. SIZZLE ZONE™ infrapunasivukeittimessä on myös magneetilla varustettu kansi, joka muodostaa yhtenäisen pinnan ja toimii laskutasona, kun poltin ei ole käytössä.

PRESTIGE® PRO500 grillivaunu seisoo tukevasti jalustallaan ja siinä on tilava kaapisto hitaasti sulkeutuvilla ovilla. Ovien takana katseilta piilossa sijaitseva grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu sekä helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erillisen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit on helppo vetää pois puhdistusta varten. Kookkaassa kaapissa on hyllyt, joissa säilytät kaikenlaisia tarvikkeita, ovessa tarvikekoukut, sekä kaasupullolle oma säilytyspaikkansa. Prestige mallien sivupöydät ovat leveät tarjoten kokille enemmän tilaa levittäytyä tarvikkeineen grillin ympärille. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden kovamuovista valmistetut päädyt on varustettu pullolokerolla ja ne kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Prestige PRO500 toiseen sivupöytään on upotettu jäämarinointiastia leikkuulaudalla, astia ja leikkuulauta on irrotettavissa, joka helpottaa niiden siivoamista. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Ladattavat liitteet:

Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli neljällä pohjapolttimolla, takapolttimella ja SizzleZone sivupolttimolla
Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli neljällä pohjapolttimolla, takapolttimella ja SizzleZone sivupolttimolla Laadukas rosterinen Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli neljällä pohjapolttimolla, takapolttimella ja SizzleZone sivupolttimolla Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrillissä on monipuolinen poltinjärjestelmä sekä sisävalaistus kaapistossa että grillin sisällä Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon’s Prestige PRO™ Series Grills Napoleon 2020 Prestige Pro™Commercial Napoleon’s Prestige PRO™ Series Grills Product Video Napoleon Prestige PRO500RSIB-3 Gas Grill Assembly Ingredients of a Napoleon Grill Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilliin on lisävarusteena varrasmoottori ja varraskori ruostumatonta terästä Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrillin kupu vie vähän tilaa avautuessaan Napoleon Prestige PRO500-3 tarkkalukuisesta Accu Probe lämpömittarista seuraat grillin sisälämpötilaa Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrillissä on sähkötoimiset grillin sisävalot grilliosassa ja kaapistossa Napoleon Prestige PRO500-3 on varustettu rosterisella takapolttimolla ja lisävarusteena saatavana varrasmoottorisarja Napoleon Prestige PRO500-3 lisävarusteena varrasmoottorisarja Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrillin tasainen lämmönjakojärjestelmä on kaksi osainen ja lämmöntasauslevyt on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä Napoleon Prestige PRO500-3 sivupoltin on infrapunatoiminen SIZZLE ZONE poltin jolla voidaan keittää tai grillata. Sivupolttimon ritilää on mahdollista säätää kahteen eri korkeustasoon. Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 25,7 kW; pääpolttimot 16 kW, takapoltin 5,7 kW, SIZZLE ZONE sivupoltin 4 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (1,7 mm 304)
Grillausala lxs 71x46 cm, 3266 cm² + SIZZLE ZONE 24x37 cm, 888 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna paistopinta 48,98 kW/m² + SIZZLE ZONE 45 kW/m²
Grillausalan materiaali ruostumaton teräs (9,5 mm)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 4 kW, lxs 24x37 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Lämpöritilä lxs 71x23 cm
Grillauskorkeus 94 cm
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Paino (kg) 115
Pakkaus 1 kpl, 104x79x81 cm
Mitat lxsxk 169x65x132 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon Prestige PRO500-3 kaasugrilli
Arviosi