Ooni Karu 16 pizzauuni
Valmista aidot rapeapohjaiset pizzat vaivattomasti Ooni Karu pizzauunilla.
Karussa on uudesti muotoiltu ja ViewFlame™-teknologialla varustettu uuninluukku, joka pitää lämmön sisällä ja vähentää noen kertymistä. Karussa on vakiona polttoainekammio puulle ja puuhiilelle ja sen saa muunnettua kaasukäyttöiseksi lisävarusteisella kaasupolttimolla.
Sytytä puut, hiilet tai kaasu ja säädä lämpöä Karu 16 -uunin kaksinkertaisen ilmavirtauksenhallinnan avulla, joka on optimoitu parempaa lämpötilansäätöä ja polttoaineen käyttöä varten. Paista jättipizza vain 60 sekunnissa tai hyödynnä uunin suurta aukkoa ja kypsennysalaa paistaaksesi tai grillataksesi eri ruokalajeja samanaikaisesti.
Karussa on 15 mm paksu cordierit pizzakivi, jonka ruoanvalmistusala on 42,4x42,4 cm. Uunin kivipohja lämpenee sitä enemmän, mitä lähempänä se on liekkejä, jolloin voit vaikuttaa ruoanvalmistuslämpötilaan siirtämällä ruokaa uunissa. Valmistaessasi pizzaa tulen äärellä on tärkeää kiertää pizzaa ainakin kerran valmistuksen aikana, jolloin varmistat tasaisen paiston, aivan kuten perinteisessä italialaisessa kiviuunissa.
Ooni Karu 16 pizzauuni on käyttövalmiina noin 15 minuutissa ja saavutat sillä jopa 500°C:n asteen paistolämpötilan. Aidon Napolilaisen pizzan suositeltu paistolämpötila on 400°C astetta ja pizza on valmiina 60 sekunnissa. Karussa sisäänrakennettu digitaalinen lämpömittari (sis. 3 kpl AAA-paristoa), josta seuraat helposti uunin lämpöä.
Pizzauunin runko on valmistettu jauhemaalatusta hiiliteräksestä, jossa on keraaminen kuitueristys. Lisävarusteena on saatavana suojahuppu ja kantokassi.
Mitat | (lxsxk) 50x81,5x83,7 cm |
---|---|
Polttimet | 1 kpl, ruostumaton teräs |