BeefEater Artisan ulkokeittiö, VIIMEINEN KPL ERIKOISHINTA, EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ

Tarjoushinta 2 300,00 € Norm. 4 690,00 €
SKU
77440+19942+26410+23140+23150

VIIMEINEN KAPPALE ARTISAN KEITTIÖTÄ JÄLJELLÄ ERIKOISHINTAAN!

HUOM! KEITTIÖ EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ.

BeefEater® tarjoaa kesäpihoille ja terasseille helposti koottavan ja kaiken tarpeellisen sisältävän ulkokeittiön. BeefEater Artisan ulkokeittiön luonnonkivitasoon on upotettu kestävä 4-polttimoinen kaasugrilli posliiniemaloidulla grillikuvulla. Tasoon on myös tehty valmis aukko sivukeitintä vareten. Artisan ulkokeittiössä grillin alla tilava kaapisto kahdella ovella, sekä kaasupullokaappi ovella sivukeittimen alla. 

BEEFEATERIN UPOTETTAVAN SIVUKEITTIMEN VALMISTUS ON LOPETETTU JA TÄHÄN KEITTIÖÖN EI KUULU SIVUKEITINTÄ.

BeefEater Signature 3000E-4 on neljällä kestävällä valurautaisella polttimolla varustettu upotettava kaasugrilli. Tehokkaat 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kahdesta parilasta, joista yksi on uritettu avoparila ja yksi sileäpintainen umpiparila. Kallistettujen pariloiden alla etureunassa on helposti irrotettavat rasvaurat, jolloin grillin puhdistus on vaivatonta.  Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Grillikupu on emaloitua terästä ja siinä on suuri ikkuna sekä lämpömittari. 

BeefEater Artisan ulkokeittiö, VIIMEINEN KPL ERIKOISHINTA, EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ
BeefEater Artisan ulkokeittiö, VIIMEINEN KPL ERIKOISHINTA, EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ BeefEater Artisan ulkokeittiö, VIIMEINEN KPL ERIKOISHINTA, EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ BeefEater Artisan ulkokeittiö, VIIMEINEN KPL ERIKOISHINTA, EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ BeefEater Artisan ulkokeittiö, VIIMEINEN KPL ERIKOISHINTA, EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ BeefEater Artisan ulkokeittiö, VIIMEINEN KPL ERIKOISHINTA, EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ
Lisätietoja
Teho grillin kokonaisteho 21,2 kW
Polttimet 4 kpl valurautaa
Grillausala lxs 80x48 cm, 3840 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 54 kW m²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Sivukeitin Ei sisälly
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä on
Grillauskorkeus 92 cm
Pyörät ei
Paino (kg) 150
Pakkaus 4 kpl
Mitat (lxsxk) 170 x 60 x 90(-95) cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeefEater Artisan ulkokeittiö, VIIMEINEN KPL ERIKOISHINTA, EI SISÄLLÄ SIVUKEITINTÄ
Arviosi