Napoleon upotettava kaasugrilli BI32

1 959,00 €
SKU
BI32PSS-FI

Napoleon BI32 kaasugrilli, kuuluu 500 sarjan upotettavien kaasugrillien mallistoon. BI32 on tyylikäs ja tilava nelipolttimoinen grilli, joka tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli, joka on Napoleonin tapaan rakennettu valmistamaan hyvän makuista ruokaa 20 vuoden takuuohjelmalla

Napoleon 500-BI32 grillissä on korotettu rosterikupu helposti luettavalla ja tarkalla ACCU-PROBE™ lämpömittarilla, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.     

Napoleon BI32 grillin kestävässä rosterisessa (304) tulipesässä on neljä paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä PRESTIGE -sarjasta tuttu kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen tasaista lämpöä korkealta ja kovaa sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Grillausjärjestelmä

Grillin polttimet on muotoiltu perinteisistä malleista poiketen siten, että liekki ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyys suuntaista lämmön tasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja. Seuraavan kerroksen ruskistuslevy on sijoitettu polttimoiden väliin, mutta hieman ensimmäisiä korkeammalle, jolloin kahdesta polttimosta saatava lämpö kohdistuu tehokkaasti levyn harjamaiseen kärkeen ja siitä edelleen kohti grillauspintaa. Tämän toisen tason ansiosta, on grillaus tulos erittäin tasaista myös grillauspinnan leveyssuunnassa. Kun grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta. Verrattuna perinteisiin grilleihin 500 sarjan polttimien hapensaantia on parannettu, hyödyntämällä ilman virtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta poltin on varsin energiatehokas ja liekki terävä kärkinen ja tarkka. Tämä on ominaisuus, joka parantaa lämmön säädettävyyttä ja grillausominaisuuksia entisestään.

Napoleon BI32 grillin neljässä pohjapolttimessa on tehoa huimat 16kW. Pohjapolttimet sytytetään jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja Infrapunapoltin syttyy omalla elektronisella sytytyksellään. 

Napoleon BI32 grillin WAVE™ paistoalustat muodostuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetuista avopariloista, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden sen pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen grillauspintojen hyviä ominaisuuksia ovat kestävyys ja helppo puhdistettavuus. Teräspinnat voidaan pestä tiskikoneessa ja niiden puhdistukseen voidaan käyttää jäykillä harjaksilla varustettuja harjoja sekä kaapimia, ilman pelkoa pinnan vaurioitumisesta. BI32 malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai yhden avoparilan paikalle. Umpiparila on materiaaliltaan mattaemaloitua valurautaa ja se on varustettu kääntö ominaisuudella sekä nesteen poistoaukolla. Umpiparilan toinen puoli on tasaista paistopintaa ja toisella puolella on Napoleon WAVE grillikuviot.

Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös BI32 grilli muuttaa lisävarusteisen hiilikaukalon avulla hiiligrilliksi. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi.

Paistopinnan yläpuolella sijaitseva suuri lämpöhylly tarjoaa lisää tilaa tarvittaessa. Siinä valmistuvat myös pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on myös helposti poistettavissa grillistä, kun käytetään grilliin lisävarusteena myytävää Rotisserie varrasta ja varrasmoottoria.

BI32 grillin alaosassa on säilytyslaatikko Rotisserie varrasmoottorille ja sen alla grillin rasvankeruujärjestelmä, joka on suunniteltu sekä helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erillisen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit on helppo vetää pois puhdistusta varten.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon upotettava kaasugrilli BI32
Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Napoleon upotettava kaasugrilli BI32 Built-in Gas Grill, Napoleon 500 Series #NapoleonMoments Napoleon 500 Series Built-In Gas Grill
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 16 kW; pääpolttimot 16 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (304)
Grillausala lxs 74,6x45,4 cm, 3386 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 47,2 kW/m²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs (7,5 mm)
Sivukeitin lisävarusteena
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Lämpöritilä on
Paino (kg) 72,6
Pakkaus 1 kpl; (lxsxk) 104x90x78 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon upotettava kaasugrilli BI32
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista