Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin

619,00 €
SKU
BIB10IRPSS-CE

Napoleon ruostumattomasta teräksestä valmistettu upotettava sivukeitin on varustettu kaasutoimisella SIZZLE ZONE™ infrapunapolttimella. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä keittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ ruostumattomasta teräksestä valmistettu parila.

SIZZLE ZONE™ polttimella voi esimerkiksi valmistaa pienen aterian nopeasti alusta loppuun, sillä se toimii myös perinteisenä sivukeittimenä, jolla valmistat helposti ja nopeasti aterian herkulliset lisäkkeet ja viet käryävät paistokset pois sisätiloista. Sivukeitin on varustettu säätönupin taustavalaistuksella, joka helpottaa grillin käyttöä hämärtyvinä iltoina. Säätönupin taustavalo on punainen, kun poltin on päällä ja sininen sen ollessa pois päältä.

Ladattavat liitteet:

Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin
Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin
Lisätietoja
Mitat Grillausala 22,9x26,3 cm
Polttimet 1 kpl
Teho 3 kW, automaattisytytys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon upotettava SIZZLEZONE poltin
Arviosi