Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä

Rating:
100% of 100
759,00 €
SKU
F425SBPGT-FI

Napoleon Freestyle® sinulle, joka etsit enemmän vapautta ja tyyliä.

Freestyle® F425SB kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja joka tilaan sopiva nelipolttimoinen grilli sivukeittimellä, joka tarjoaa perinteisen ja monipuolisen grilliin tyylikkäästi viimeistellyssä kestävässä rungossa.

Freestyle® F425 on kompakti kaasugrilli, joka on sopivan kokoinen ja hintainen, ominaisuuksiltaan hyvä ja täysverinen Napoleon kaasugrilli 10 vuoden takuuohjelmalla ja on varustettu Napoleon grillien tärkeimmillä ominaisuuksilla tähtäimenään hyvänmakuinen ruoka!
Grafiitin harmaan F425SB grillin kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Napoleon F425 grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on kolme paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä yksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen lämpöä korkealta ja kovaa, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Grillin polttimet on muotoiltu siten, että liekin lämpö ohjataan suoraan ylöspäin kohti ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat emaloidusta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyyssuuntaista lämmön tasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja. Kun grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta.

Freestyle® F425SB polttimoiden hapensaantia on parannettu, verrattuna perinteisiin grilleihin, hyödyntämällä ilmanvirtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta liekki on teräväkärkinen, sekä tarkka ja poltin on varsin energiatehokas. Polttimoiden välissä sijaitsevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaasukanavat varmistavat viereisten polttimoiden uudelleen sytytyksen, jos vieressä oleva poltin sammuisi kesken käytön. Nämä ominaisuudet parantavat lämmönsäädettävyyttä ja grillauskokemusta entisestään. Tässä nelosessa onkin tehoa huimat 16,6 kW, joka tarkoittaa paistopintaan suhteutettuna yli 51 kW/m2. Grillin sytytys tapahtuu jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.
Freestyle® F425SB paistoalustat muodostuvat kahdesta WAVE™ avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntöominaisuudella. WAVE™ valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristojonoja. Avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Kapea kosketuspinta soveltuu hyvin vähärasvaiselle lihalle, kanalle, rapeille kasviksille ja esimerkiksi koville juustoille. Parilan toisella puolelle on herkkiä ja runsaammin nestettä sisältäviä ruokia varten leveämpi kosketuspinta, jonka päälle muotoiltu ura toimii tehokkaasti nesteen kuljetus väylänä pois ruskistuslevyjen alueelta. Näin esimerkiksi kalaa grillatessa, pystytään välttämään ylimääräisiä leimahduksia, ja ehkäistään sen pinnan rakenteen hajoaminen.

Napoleon WAVE™ pariloiden mattaemaloitu valurauta on hyvin resistenssi ruosteelle ja lisäksi siihen ei ruoka pala kiinni yhtä herkästi kuin perinteiseen valurautaan, eikä erillistä rasvapolttoa tarvita. Myös Napoleon WAVE™ aaltomainen muotoilu helpottaa pintojen puhdistusta, grilliharjan osuessa aina oikeassa kulmassa pintaan, irrottaen kiinni palaneen ruuan tehokkaasti. Emalointi ei irtoa pinnoista ja puhdistukseen voidaan käyttää kaikkia grillin puhdistusharjoja.
F425SB malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai toisen avoparilan paikalle. Umpiparila on kooltaan puolet grillin paistopinnasta ja materiaaliltaan samaa mattaemaloitua valurautaa kuin avoparilatkin ja se on myös varustettu kääntöominaisuudella, sekä nesteen poistoaukolla. Umpiparilan toinen puoli on tasaista paistopintaa ja toisella puolella on Napoleon WAVE™ grillikuviot.
Napoleonin muiden kaasugrillien tapaan myös Freestyle® F425SB grilli voidaan muuttaa hiiligrilliksi lisävarusteisen hiilikaukalon avulla. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi.

Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla emaloidulla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet, se tarjoaa tarvittaessa lisää tilaa ja sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on helposti poistettavissa grillistä, kun tarvitaan enemmän tilaa korkeussuunnassa tai käytetään F Freestyle® F425SB grilliin lisävarusteena myytävää varrasta ja varrasmoottoria.
Freestyle® F425SB on varustettu tehokkaalla 3kW perinteisellä sivukeittimellä, joka on upotettuna toiseen sivutasoon. Sivukeittimen kansi on varustettu magneetilla ja se muodostaa yhtenäisen pinnan, joka toimii laskutasona, kun keitin ei ole käytössä. Sivukeittimellä valmistat helposti ja nopeasti aterian herkulliset lisäkkeet ja viet käryävät paistokset pois sisätiloista.

Freestyle® F425SB grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Emaloidusta teräksestä valmistettu tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erilliseen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit sijaitsevat grilliosan alla ja rasvapelti on helppo vetää ulos grillin edestä puhdistusta varten.
Freestyle® F425SB grillivaunu seisoo tukevasti jalustallaan ja etupanelin takana on säilytystila kaasupullolle, kun grilli ei ole käytössä. Grillivaunun molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sulavalinjaiset grafiitinharmaat sivupöydät ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Puuterimaalattujen sivupöytien sileä pinta on helppo pitää puhtaana ja toisessa pöydässä on pullonavaaja. Grilliä on helppo liikutella sen kahden ison pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin.

Ladattavat liitteet:

Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä
Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle Series Product Video Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 16,6 kW; pääpolttimot 13,6 kW ja sivukeitin 3 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (304)
Grillausala lxs 60x45 cm, 2700 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 51,6 kW m²
Grillausalan materiaali WAVE™ mattaemaloitu valurauta
Sivukeitin 3 kW, keittoritilän Ø 20 cm
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä on, lxs 59x15 cm
Grillauskorkeus 91 cm
Pyörät 2 kpl
Paino (kg) 55
Pakkaus 1 kpl; (lxsxk) 82x71,5x51 cm
Mitat (lxsxk) 132x64x116 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon Freestyle 425SB kaasugrilli sivukeittimellä
Arviosi