Kamado Joe® Classic III

2 700,00 €
SKU
KJ15040921

Kamado Joe® Classic III (TILAUS TUOTE, TOIMITUS AIKA NOIN 2vko)

Se mitä aito tuli antaa valmistettavalle ruoalle on vaikea kuvailla. Aito tuli tuo esiin valmistettavien ainesten aromit lisäten ja syventäen niiden makua.  Vie grillauksesi seuraavalle tasolle Kamado Joe® keraamisilla hiiligrilleillä. Kamadogrillaus on perinteikäs aasialainen ruoanvalmistus tapa ja kamadolla ruoanvalmistaminen jäljittelee aitoa puu-uunimaista ruoanlaittoa.

Kamado Joe® hiiligrillin rakenne mahdollistaa optimaalisen ilmankierron, tasaisen lämmön jakautumisen ja herkulliset lopputulokset. Kamadogrillillä voit valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia hauduttaen, paistaen tai savustaen. Kamado Joe® mallistosta löytyy erikokoisia malleja jokaiselle grillaajalla ja laaja lisävarustevalikoima monipuolistaa kamadon käyttöä.

Kamado Joe® Classic III grillissä on kaikki mitä grilliltä tarvitset ja se on edistyksellisin keraaminen hiiligrilli, jonka Kamado Joe on valmistanut. Classic III sisältää vallankumouksellisen patentoidun SlōRoller Hyperbolic savustin kammion, joka muuntaa grillin savustimeksi. Irrotettavan savustin kammion ansioista, grilliin saadaan luotua tasainen savun ja lämmön syöttö, joka kiertää savukammiossa valmistettavan ruoan ympärillä.

Classic III on kolmekerroksinen patentoitu Divide and Conquer® grillauspinta mahdollistaa erilaisten ruokien valmistamisen eri lämpötiloissa samanaikaisesti.  Grillausritilä on valmistettu korkealuokitellusta ruostumattomasta teräksestä (304) ja grillin hiilikori on jaettu kahteen osaan, jonka avulla grillin paistoalalle saadaan eri lämpötiloja.

Kamado Joe® Classic III runko on valmistettu laadukkaasta paksusta ja tiiviistä keramiikasta ja sen lämmönkestävä runko lukitsee savun ja kosteuden sisäänsä. Grillin kuvun Air Lift vastapainotettu nostomekanismi helpottaa kuvun avausta sekä estää kuvun paiskautumisen sitä suljettaessa. Kuvussa on helposti säädettävä Kontrol Tower ilmansäätömekanismi. Grillin ja kuvun välissä sijaitseva kestävä ja laadukas tiiviste estää lämmön karkaamisen ja rungon pohjassa sijaitseva ulosvedettävä tuhka-astia helpottaa puhdistamista.

Kamado Joe® Classic III grillin vaunussa on kestävästä puuterimaalatusta alumiinista valmistetut sivutasot, jotka voidaan laskea alas säilytyksen ajaksi.

Kamado Joe® Classic III
Kamado Joe® Classic III Kamado Joe® Classic III Kamado Joe 2019 | Introducing the Classic III How To | Control Temperature on Your Kamado Joe Grill
Lisätietoja
Lämpömittari on
Pyörät lukkiutuvat
Lämpöritilä -
Mitat (lxsxk) 119 x 77 x 129 cm
Grillausala kolmetasoinen Ø 45 cm, 3290 cm2
Grillausalan materiaali ruostumaton teräs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kamado Joe® Classic III
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista