Napoleon paistinkäännin ROGUE

179,00 €
SKU
69912

Sähkökäyttöinen (230V) Napoleon ROGUE- malliston kaasugrillien paistinkäänninsarja vartaalla ja mottorilla.

Varraskypsennyksessä valmistettava ruoka asetetaan vartaaseen, jota grillin runkoon asennettu varrasmoottori pyörittää hitaasti, siten että ruoka kypsentyy kauttaaltaan tasaisesti ilman häiritseviä rasvapaloja. Kypsennyksen ajaksi grillistä tulee poistaa lämpöhylly ja mahdollisesti osa grillaustasosta riippuen valmistettavan ruoan koosta, jotta ruoka mahtuu pyörimään grillissä esteettä.

Vartaassa on tasapainotusmekanismi, jonka avulla saadaan painojakauma vartaassa optimaaliseksi epämuodostunutta ruokaa kypsennettäessä. Vartaisiin voi myös hankkia erillisen Shish Kebob-pyörän, johon useiden pienempien annosten kiinnittäminen onnistuu vaivatta ja valmiit tikut pystytään irrottamaan pyörästä suoraan tarjoiluastialle pöytään vietäväksi, kun haluttu kypsyys aste on saavutettu.

Lisävarusteena myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu varraskori, jossa valmistat rapeat kasvikset ja ranskalaiset.

Napoleon paistinkäännin ROGUE
Napoleon paistinkäännin ROGUE How to use a Rotisserie on your Napoleon Grill How To Make Chicken Shawarma On A BBQ Grill Rotisserie Napoleon paistinkäännin ROGUE Napoleon's Rotisserie Roasted Chicken and Potatoes Napoleon paistinkäännin ROGUE Napoleon paistinkäännin ROGUE
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon paistinkäännin ROGUE
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista