Napoleon savustuspalat, Brandy

22,00 €
SKU
67025

Kevytsavun makua kaasu- tai hiiligrilliin savustuspaloilla! Tammi on tiheä, vedenkestävä ja lahoamaton puu, joka tekee siitä erinomaisen materiaalin brandytynnyreille. Ajan kuluessa tynnyreihin ilmestyy halkeamia, lohkeamia, jonka jälkeen ne poistetaan käytöstä. Tällöin ne kierrätetään ja niistä valmistetaan savustuspaloja.

Brandy savustuspalat luovuttavat kevyen tammen aromin valmistettavaan ruokaan, kuitenkaan olematta liian hallitseva. Brandy savustuspala soveltuu erinomaisesti voimakasmakuiselle lihalle kuten nauta, härkä, lammas ja riista. Voit käyttää sitä myös valmistaessasi kalaa tai kasviksia grillissä.

Savustuspalat soveltuvat erinomaisesti Apollo savustimiin ja hiiligrilleille mutta voit käyttää niitä myös Napoleon kaasugrillisi hiilikaukalossa hiilien päällä.  

Pyri pitämään grillin kupua mahdollisimman paljon kiinni saadaksesi savuaromia mahdollisimman paljon valmistettavaan ruokaan.

Paketissa 1,5 kg savustuspaloja.

Napoleon savustuspalat, Brandy
Napoleon savustuspalat, Brandy Napoleon Wood Chunks For Charcoal Grills & BBQ Smoking Napoleon savustuspalat, Brandy Napoleon savustuspalat, Brandy
Lisätietoja
Mitat 1,5 kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon savustuspalat, Brandy
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista