Napoleon paistinkäännin Prestige P/PRO665/BIPRO665

219,00 €
SKU
69632

Sähkökäyttöinen (230V). Napoleon Prestige P665/PRO665 ja BIPRO665 kaasugrillin Rotisserie paistinkäännin moottorilla ja vartaalla. 

Varraskypsennyksessä valmistettava ruoka asetetaan vartaaseen, jota grillin runkoon asennettu varrasmoottori pyörittää hitaasti, siten että ruoka kypsentyy kauttaaltaan tasaisesti ilman häiritseviä rasvapaloja. Kypsennyksen ajaksi grillistä tulee poistaa lämpöhylly ja mahdollisesti osa grillaustasosta riippuen valmistettavan ruoan koosta, jotta ruoka mahtuu pyörimään grillissä esteettä.

Vartaassa on tasapainotusmekanismi, jonka avulla saadaan painojakauma vartaassa optimaaliseksi epämuodostunutta ruokaa kypsennettäessä. Vartaisiin voi myös hankkia erillisen Shish Kebob-pyörän, johon useiden pienempien annosten kiinnittäminen onnistuu vaivatta ja valmiit tikut pystytään irrottamaan pyörästä suoraan tarjoiluastialle pöytään vietäväksi, kun haluttu kypsyys aste on saavutettu.

Lisävarusteena myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu varraskori, jossa valmistat rapeat kasvikset ja ranskalaiset. 

Napoleon paistinkäännin Prestige P/PRO665/BIPRO665
Napoleon paistinkäännin Prestige P/PRO665/BIPRO665 Napoleon paistinkäännin Prestige P/PRO665/BIPRO665 How To Make Chicken Shawarma On A BBQ Grill Rotisserie Napoleon's Rotisserie Roasted Chicken and Potatoes Chef Marco Ormonde – Rotisserie Chicken How to use a Rotisserie on your Napoleon Grill
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon paistinkäännin Prestige P/PRO665/BIPRO665
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista