Napoleon paistinkäännin Prestige PRO825/BIPRO825

229,00 €
SKU
69532

Sähkökäyttöinen (230V) Napoleon Prestige PRO825 ja BIPRO825 kaasugrillin Rotisserie paistinkäännin moottorilla ja vartaalla.

Varraskypsennyksessä valmistettava ruoka asetetaan vartaaseen, jota grillin runkoon asennettu varrasmoottori pyörittää hitaasti, siten että ruoka kypsentyy kauttaaltaan tasaisesti ilman häiritseviä rasvapaloja. Kypsennyksen ajaksi grillistä tulee poistaa lämpöhylly ja mahdollisesti osa grillaustasosta riippuen valmistettavan ruoan koosta, jotta ruoka mahtuu pyörimään grillissä esteettä.

Vartaassa on tasapainotusmekanismi, jonka avulla saadaan painojakauma vartaassa optimaaliseksi epämuodostunutta ruokaa kypsennettäessä. Vartaisiin voi myös hankkia erillisen Shish Kebob-pyörän, johon useiden pienempien annosten kiinnittäminen onnistuu vaivatta ja valmiit tikut pystytään irrottamaan pyörästä suoraan tarjoiluastialle pöytään vietäväksi, kun haluttu kypsyys aste on saavutettu.

Lisävarusteena myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu varraskori, jossa valmistat rapeat kasvikset ja ranskalaiset.

Napoleon paistinkäännin Prestige PRO825/BIPRO825
Napoleon paistinkäännin Prestige PRO825/BIPRO825 Napoleon paistinkäännin Prestige PRO825/BIPRO825 How to use a Rotisserie on your Napoleon Grill How To Make Chicken Shawarma On A BBQ Grill Rotisserie Napoleon's Rotisserie Roasted Chicken and Potatoes
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon paistinkäännin Prestige PRO825/BIPRO825
Arviosi