Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli

369,00 €
SKU
00793 (PRO285-BK-FI)

Napoleon TravelQ™ malliston grillit ovat helposti liikuteltavia mukanakin kuljetettavia grillejä.

Napoleon TravelQ™ PRO285 on laadukas, joka tilaan sopiva liikuteltava grilli, joka sopii täydellisesti grillaajille, jotka haluavat nauttia herkullisesta grilliruuasta silloin tällöin, luovuttamatta grillausvälineistölle kuitenkaan liian suurta tilaa patiolta, TravelQ™ PRO285 tarjoaa oivan mahdollisuuden nostaa grilli esiin vain tarvittaessa. Kompaktista koostaan huolimatta TravelQ™ PRO285 on täysverinen Napoleon kaasugrilli 10 vuoden takuuohjelmalla ja on varustettu Napoleon grillien tärkeimmillä ominaisuuksilla tähtäimenään hyvänmakuinen ruoka!   

Tyylikäs musta TravelQ™ PRO285 grillin tulipesä ja kupu on valmistettu kestävästä kevytmetallivalusta. Grillin korkeassa kuvussa on tuulisuojattu höyryn poistomekanismi, sekä helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™- lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.

Napoleon TravelQ™ PRO285 grillin kestävässä tulipesässä on kaksi paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua renkaanmuotoista poltinta, joita voidaan säätää ominaan. Polttimet sytytetään molemman polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.

TravelQ™ PRO285 paistoalustat muodostuvat kahdesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa. TravelQ™ PRO285 valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristojonoja. Avoparilassa on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman.

Napoleon WAVE™ pariloiden mattaemaloitu valurauta on hyvin resistenssi ruosteelle ja lisäksi siihen ei ruoka pala kiinni yhtä herkästi kuin perinteiseen valurautaan, eikä erillistä rasvapolttoa tarvita. Napoleon WAVE™ aaltomainen muotoilu helpottaa pintojen puhdistusta, grilliharjan osuessa aina oikeassa kulmassa pintaan, irrottaen kiinni palaneen ruuan tehokkaasti. Emalointi ei irtoa pinnoista ja puhdistukseen voidaan käyttää kaikkia grillin puhdistusharjoja.

Napoleon PRO285 malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai toisen avoparilan paikalle. Umpiparila on kooltaan puolet grillin paistopinnasta ja materiaaliltaan samaa mattaemaloitua valurautaa kuin avoparilatkin.

TravelQ™ PRO285 grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja grillin rasvakuppi sijaitsee grillin osan alapuolella ja se on helposti ulosvedettävissä grillin sivusta puhdistusta varten.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin.

Ladattavat liitteet:

Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli
Napoleon TravelQ PRO285 kaksipolttimoinen kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrillin mittakuva Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli valurautaisilla paistopinnoilla Napoleon TRAVELQ™ Portable Gas BBQ Grill Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilliin saa lisävarusteena savulastulokeron Napoleon TRAVELQ™ Portable Grills Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilliä on näppärä kuljettaa sen tukevien sivukahvojen ansiosta Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli kahdella itsenäisesti säädettävällä polttimolla Napoleon TravelQ PRO285 pöytägrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilliin saa lisävarusteena irrotettavan lämpöritilän Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrillin tehokkaat polttimot ovat ruostumatonta terästä Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrillin rasvakuppi on irrotettavissa grillin sivusta Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrillin varmatoiminen JETFIRE sytytys on integroituna säätönuppeihin
Lisätietoja
Teho 4,1 kW
Polttimet 2 kpl, ruostumaton teräs
Grillausala lxs 54x37 cm, 1998 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 20,5 kW/m²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Lämpöritilä Lisävarusteena
Paino (kg) 18
Pakkaus 1 kpl, 80x57x44 cm
Mitat (lxsxk) 74x47x38 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli
Arviosi