Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla

Alkaen 5 500,00 €
SKU
G9S-6W-

Italialaisen Steelin Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam höyrysähköuunilla tarjoaa keittiöösi modernin designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännöllinen vapaasti seisova liesi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja takaa nautinnon keittiössä vuodesta toiseen. 

Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla
Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla

Italialaisen Steelin Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam höyrysähköuunilla tarjoaa keittiöösi modernin designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännöllinen vapaasti seisova liesi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja takaa nautinnon keittiössä vuodesta toiseen. Keittotaso vaihtoehtoja on erilaisia, perinteisessä keittotasossa on kuusi messinkikaasupoltinta, joista kaksi on monikehäisiä tehokkaita WOK kaasupolttimia. Polttimet syttyvät jokainen omasta säädinnupistaan. Genesi 90 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä, keittotason runko kestävää 304 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko. Genesi kaasuliedessä on elektronisella ajastuksella varustettu monitoiminen CombiSteam höyrysähköuuni, jonka kammio on MicroEmbose ruostumatonta terästä, johon ruoka ei tahmaannu kiinni ja joka on helppo puhdistaa. Uuninluukun lasi on kolminkertainen ja rungossa on viilennystoiminto. Vakiovarusteena liedessä laakeroidut teleskooppikiskot, varras, sekä pizzakivi.  Saatavana säädettynä neste- tai maakaasulle.

Lisätietoja
Värit Ascot 90 Inox
Mitat lxsxk 90 x 60 x 90 (-92) cm
Uunin toiminnot A-luokka, 11 toimintoa
Uunin tilavuus 91 litraa
Uunin lämpötila 50-270 ⁰C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steel Genesi 90 kaasuliesi CombiSteam sähköuunilla
Arviosi