WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön

990,00 €
SKU
WGIO17

Ainoa täysin hajuton ja savuton kaasugrilli, jota voidaan käyttää ulkotilojen lisäksi ravintolakeittiöissä ja myös kotona sisätiloissa. WeGrill In&Out grilli ei tuota epämiellyttävää hajua eikä savua, jonka ansiosta sen käyttö kotona sisätiloissa, sekä parvekkeella on mahdollista häiritsemättä naapureita.

Ainoa täysin hajuton ja savuton kaasugrilli, jota voidaan käyttää ulkotilojen lisäksi ravintolakeittiöissä ja myös kotona sisätiloissa. WeGrill In&Out grilli ei tuota epämiellyttävää hajua eikä savua, jonka ansiosta sen käyttö kotona sisätiloissa, sekä parvekkeella on mahdollista häiritsemättä naapureita. Sen erittäin nopea kypsennystekniikka mahdollistaa myös kokille nautinnollisen hetken nauttia ystävien kanssa seurustelusta ruuan valmistuksen lomassa. Lisäksi grillin säilytys sen mukana tulevassa kanto kassissa vie vain vähän tilaa, koska grilli on purettavissa säilytykseen ja kasattavissa käyttövalmiiksi alle viidessä minuutissa.   

Kuin grillaisi aidolla hiilloksella

WeGrill grillausmetodi tuottaa polttimon pintaan 850C˚ kuumuuden, jonka muodostaman infranpuna säteilyn avulla ateria pystytään grillaamaan hiiligrillin hiillosta vastaavalla tekniikalla, kuitenkin ilman savua ja häiritsevää käryä. Koska ruokaan kohdistuu hiillosmainen lämpö ylhäältä päin, eivät ruuasta tihkuvat nesteet ja rasvat syty lainkaan palamaan, vaan ne valuvat grillausritilän alapuolella sijaitsevaan rasvankeräys astiaan, josta niiden puhdistus on helppoa. Tämä tekniikka mahdollistaa erittäin nopean kypsennyksen, joka sulkee ravinteet sisälle, menettämättä ruualle tyypillistä aromia, kosteutta ja mehevää rakennetta. Tämä grillaus metodi on myös avain terveelliseen ruuan valmistukseen ilman ylimääräistä rasvaa.

WeGrill grillissä pystyy valmistamaan samoja ateria kokonaisuuksia, joita myös perinteisessä grillissä on mahdollista tehdä ja tämän lisäksi se soveltuu erityisen hyvin lihan kypsennykseen kaksivaiheisesti. Ensin lihan pintaan muodostetaan kunnollinen rapea suutuntuma kypsentämällä grillin ylimmällä tasolla noin yksi minuutti/puoli, jonka jälkeen liha siirretään hitaampaan loppukypsennykseen grillin alemmille tasoille, saaden aikaan erittäin mehukas lopputulos. Lihan kypsyysastetta on vaivatonta säädellä polttimen teho asetuksilla, vaihtamalla grillausritilän etäisyyttä polttimeen sekä loppukypsennyksen ajalla.

Myös aidot Italialaiset pizzat, bruschetat, focacciat ja muut litteä tyyppiset leivonnaiset valmistuvat WeGrill grillissä lisävarusteena myytävän pizzakiven avulla vaivattomasti yläpuolisen infra puna polttimen lämmön alla. Kannattaa kokeilla!

Erittäin helppo puhdistaa

WeGrill grilli on, keraamista infrapunapoltinta lukuun ottamatta, valmistettu kokonaan korkealuokkaisesta 304 ruostumattomasta teräksestä, jonka lisäksi grillin voi nopeasti purkaa osiin, joten se on helppo ja nopea puhdistaa myös esimerkiksi astianpesukoneessa. Lisävarusteena myytävän ruostumattomasta teräksestä valmistetun keittoritilän avulla IN&OUT grilliä voidaan käyttää myös tehokkaana infra puna keittimenä sisä- ja ulkotiloissa. Grilliin on saatavilla myös runsas valikoima muita ruuanvalmistusta helpottavia lisävarusteita.  WeGrill on korkealuokkainen eurooppalainen tuote joka on 100 % suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön
WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön
Lisätietoja
Grillausala lxs 38 x 28 cm
Grillausalan materiaali 304 ruostumaton teräs
Grillauskorkeus -
Lämpömittari ei
Lämpöritilä ei
Paino (kg) 18
Pakkaus 1 kpl
Polttimet 1 kpl, keraaminen infrapunapoltin
Pyörät ei
Sivukeitin lisävarusteena keittolevy-yksikkö
Teho 850 °C
Mitat lxsxk 42 x 31 x 38 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WeGrill In & Out Salamanteri kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön
Arviosi