Napoleon valurautaparila LE-/LEX-/Prestige

Tarjoushinta 51,75 € Norm. 69,00 €
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 51,75 €
SKU
56040

Napoleon kaksipuolinen umpiparila valurautaa LE485/LE3/LEX485/LEX605/LEX730/P500/PRO500 malleihin. Parilan toinen puoli on tasainen ja toisella puolella aaltomainen uritus. Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä.

Valurautaiset tuotteet säilyttävät hyvät ominaisuutensa isältä pojalle ja itse asiassa ne vain paranevat vanhetessaan patinan seurauksena. Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruuanvalmistus rasvan makuineen itseensä ja luovuttaa vivahteet seuraavaan ateriaan. Valurautatuotteiden parhaisiin ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi kuuluu niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä.

Napoleon  valurautaparila LE-/LEX-/Prestige
Napoleon Reversible Cast Iron Griddle Napoleon  valurautaparila LE-/LEX-/Prestige Napoleon  valurautaparila LE-/LEX-/Prestige Napoleon  valurautaparila LE-/LEX-/Prestige Napoleon  valurautaparila LE-/LEX-/Prestige
Lisätietoja
Mitat lxs 33 x 46 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon valurautaparila LE-/LEX-/Prestige
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista