Blogi
Napoleon SIZZLE ZONE infrapunapoltin
Napoleon Freestyle - kaasugrillauksen vapaa tyyli
Napoleon Freestyle kerää yhteen kaasugrillin ensi hankintaa suunnittelevat nuoret perheineen. Siihen tykästyvät myös vapaa-ajan asunnolle uuden kaasugrillin valintaa pohtivat aikuistuneet kotitaloudet. Ja tietysti ne, jotka ovat hankkimassa parempaa ja huoletonta kaasugrilliä entisen tilalle.
Grillin puhdistaminen
Kurkkaa kaasugrilliin!
Aloita grillauskausi grillin puhdistustoimilla, säännöllisellä puhdistuksella pidät grillisi hyvässä ja varmassa toimintakunnossa. Käytä suojaavia vaatteita ja käsineitä grilliä puhdistaessa.
Napoleon kaasugrilli hiiligrilliksi
Jos olet sekä hiiligrillin puolestapuhuja, että kaasugrillin kannattaja, et välttämättä tarvitse kahta grilliä hyödyntääksesi molempien tekniikoiden parhaat puolet. Napoleon kaasugrilleissä on kaikissa malleissa, lukuun ottamatta TravelQ matkagrillejä, mahdollisuus hiiligrillaukseen myös kaasugrillissä, lisävarusteena myytävän hiilikaukalon avustamana.
Traeger pellettigrillin yhdistäminen WiFiin
Traeger PRO D2 575 & 780, Ironwood 650 & 885, sekä Timberline 850 & 1300 malleja voidaan ohjata Android ja iOS puhelimilla lataamalla sovelluskaupasta Traeger sovellus ja yhdistämällä puhelin ja grilli alla annetuilla ohjeilla. Grilli osaa myös päivittää uusimman ohjelmiston, kun sen virrat ovat päällä ja grilli on yhdistetty WiFi verkkoon. Päivittäminen saattaa kestää useita tunteja. Vinkkejä Varmistu että grillin ohjaussäädin on kohti reititintä Varmistu että grillin ja reitittiminen välissä ei ole seiniä tai isoja laitteita. Reititin ei saa olla suoraan grillin...
Yksi grilli, useita eri tapoja valmistaa ruokaa grillissä
Suora grillaus tarkoittaa käsitteenä nimenomaan perinteistä ruuan valmistusta grillissä. Suora grillaus tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että lämmönlähde, kaasuliekki, puun/hiilien hehku tai sähkövastus, sijaitsee suoraan valmistettavan tuotteen kanssa samalla linjalla. Samalla linjalla siksi, että vaikka normaalisti grillin lämpö ja säteily kohdistetaan ruokaan altapäin, on myös malleja joissa lämpö tuotetaan ylhäältä tai esimerkiksi varrasmoottori kypsennyksessä usein sivultapäin. Suorassa menetelmässä valmistettava ruoka on yleisimmin avonaisen ritilän (avoparila) päällä...
Valurautaiset paistoastiat
Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä ja haudutuksessa. Valurautaiset pannut ja padat ovat monikäyttöisiä soveltuen ruuanvalmistukseen yhtälailla niin sähkölieden, kaasukeittimien kaasuliesien, grillien kuin avotulenkin kanssa, ne kestävät korkeita lämpötiloja ja kovaa kulutusta. Valurautapannut ja -padat säilyttävät ominaisuutensa isältä ja pojalle ja itse asiassa niiden ominaisuudet vain paranevat patinan seurauksena. Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruoanvalmistus...