Grillaustarvikkeet

Grillaustarvikkeet

Grillaustarvikkeet yhden katon alta Kaasuvalolta!

Grillaustarvikkeilla täydennät grillailukokemuksesi ja viet herkullisen harrastuksen seuraavalle tasolle. Laatugrillien lisäksi löydät valikoimastamme kaikki tarvitsemasi lisävarusteet. Laadukkaat grillaustarvikkeet, joita on mielekäs käyttää, kruunaavat jokaisen grillaushetken.

Valitse esimerkiksi suositut ritilät, uunipellit, grillivartaat sekä tehokkaat puhdistustuotteet, joilla pidät grillisi mintissä!

 

Grillaustarvikkeet Kaasuvalolta

Katso suositut grillaustarvikkeet ja lisävarusteet sekä tilaa omasi jo tänään! Nämä Kaasuvalon tuotteemme ovat sekä satunnaisten grillaajien että ammattikokkien testaamia ja suosimia vaihtoehtoja.

Tuotteet 1-12 / 314

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 314

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Grillaustarvikkeet puhtaanapitoon

Grilliharja on yksi tärkeimmistä työkaluista grillin puhtaanapitoon. Puhdas grilli säilyttää parhaat ominaisuutensa, kuten hyvän grillauspinnan, pidempään. Näin käyttöikäkin säilyy mahdollisimman otollisena useita vuosia.

Hyvässä harjassa on jäykät harjakset, jotka ulottuvat grillin kaikkiin koloihin. Näin saat poistettua tehokkaasti ja ilman hikitreeniä palaneen ruoan ja rasvan grillin pinnoilta. Puhdista grilli aina käyttökertojen välissä, jolloin ruoka ei tartu kiinni pintaan, eikä edelliskerran lika vaikuta valmistamasi ruuan makuun epäsuotuisalla tavalla.

Muita perustarvikkeita ovat puhdistuskaapimet ja -sienet sekä tehokkaat nimenomaan grilleille suunnatut puhdistusaineet. Suurin osa tykkää myös suojata grillinsä päälle asetettavalla suojahupulla, joka pitää mm. pölyn, ötökät ja lehdet poissa.

Puhdas ruoka maistuu aina paremmalta ja kivoilla tuotteilla puhtaanapitokaan ei ole ikävä tehtävä tai välttämätön paha!

 

Grillaustarvikkeet monipuolistavat ruoanlaittoa

Grillaustarvikkeet eli grillitarvikkeet ovat välttämätön osa jokaisen grillauksen ystävän työkalupakkia. Laadukkaat grillitarvikkeet tekevät grillauksesta helpompaa ja hauskempaa.

Mitä kaikkea tarvitset?

Lastat ja pihdit ovat grillitarvikkeiden peruselementtejä, mutta myös tärkeimpiä työvälineitä. Hyvässä lastassa on pitkä, litteä terä, jolla voi helposti kääntää hampurilaisia ​​tai muita grillattuja ruokia ja raaka-aineita. Pihdit sopivat erinomaisesti ruuan poimimiseen grillistä siististi ja ruokaa puhkaisematta.

Muita suosittuja tarvikkeita ovat esimerkiksi kanapaahtimet, tarkat paistomittarit, varrasmoottorit sekä erilaiset paistoalustat. Mitä kattavammat grillaustarvikkeet hankit itsellesi, sitä enemmän vain taivas on rajana kokkailussa. Hyvillä varusteilla käsittelet, valmistat ja tarjoilet niin burgerit, pizzat, lihat, kalat, vartaat, veget kuin jälkkärit näppärästi ja ennen kaikkea puuhasta nauttien.

Grillaustarvikkeet ovat siitä ihanteellinen tapa piristää omaa ruoanlaittoharrastusta, että ne ovat verrattain edullinen tapa nostaa varustetasoa asteittain ja matalalla kynnyksellä kokeillen. Miten olisi esim. bambo-varrastikut, marinadiruisku tai herkulliset valmiit mausteseokset lihalle, kanalle ja kasviksille? Katso koko valikoima ja valitse suosikkisi!

 

Tilaa grillaustarvikkeet suoraan verkosta tai astu myymälään!

Grillaustarvikkeet on helppo tilata suoraan verkkokaupastamme, ja saat yhtä kyyti kaiken tarvitsemasi. Voit myös vierailla meillä paikan päällä Vantaan Porttipuistossa arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–15.

Valikoimamme kattaa erilaiset grillaustarvikkeet kaikille grilleille sekä tietenkin parhaat grillit!

Vinkki: grillaustarvikkeet ovat myös ihanteellisen helppo lahjaidea kenelle vain grillinomistajalle, etenkin intohimoiselle harrastajalle. Peruslisävarusteet ovat aina tarpeen ja tervetulleita, grillaajina tiedämme sen. Ja erikoisemmilla lisävarusteilla kokkauskokeilut saavat potkua uudelle tasolle sekä houkuttelevat kohti uusia haasteita ja makuelämyksiä.  

Katso myymälän yhteystiedot

Hyppää takaisin grillaustarvikkeiden pariin tästä