Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma

10 349,00 €
SKU
AQ12SF-6M-CREMA

Italialaisen Steelin Ascot induktioliedet tarjoavat klassisen tyylikkään ja perinteisen designin innovatiivisella huipputekniikalla. Elegantit ja käytännölliset vapaasti seisovat liedet korkealaatuisista materiaaleista takaavat nautinnon keittiössä vuodesta toiseen.

Ascot 120 liedessä on seitsemän messinkistä keittopoltinta, joista kaksi on tehokkaita monikehäisiä polttimoita. Monikehäisissä polttimossa liekki tulee polttimon sisä- ja ulkokehältä, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti käytettäessä isoja paistoastioita kuten valurautapannuja. Tukeva neliosainen keittoritilä on valurautaa. Kaasutoimiset keittopolttimet ovat liekinvarmistettuja ja niiden kaasunsytytys toimii sähköisesti jokaiselle polttimolle omasta säätönupistaan.

Ascot 120 kaasuliedessä on kaksi sähköuunia joista toinen on monitoiminen Combi-steam höyrysähköuuni ja toinen perinteinen vastusuuni. Combi-steam uunin kammio emaloitu, joten se helposti puhdistettava. Combi-steam höyryuunin kammion pohja on ruostumatonta terästä. Lieden mukana toimitetaan Combi-steam uunikammion sivupanelit ruostumatonta terästä, jotka ovat irrotettavat ja tiskikonepestävät. Uunitoimintoja on 15 ja esiohjelmoitua reseptejä 37 alkupaloista, pää- ja jälkiruokiin. Steel liesien yhdistelmä Combi-steam höyryuuneilla voit valmistaa ruokaa monipuolisesti höyryllä tai ilman sitä. Höyryllä ruoanvalmistaminen auttaa säilyttämään valmistettavassa ruoassa enemmän makua, mehukkuutta ja ravintoaineita lisäämättä rasvaa ja säästäen aikaa. Uunin lämpötila ja kosteus voidaan säätää riippuen siitä mitä ruokaa valmistetaan. Pienempi uuni on perinteinen vastusuuni neljällä toiminnolla. Lieden uuninluukkujen lasi on kolminkertainen ja lasit ovat irrotettavissa puhdistusta varten.

Ascot 120 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko uunien alla. Vakiovarusteena uunipelti emaloitua terästä, uunipelti ruostumatonta terästä, uuniritilä, irrotettavat sivupanelit uunikammioon, lämpötila-anturi lihalle, laakeroidut teleskooppikiskot, varras, WOK-pannun kehys ja vesikannu.

TOIMITUSAIKA TILAUKSESTA 8-12 VIIKKOA.

 • Isommassa uunissa 15 uunitoimintoa, 37 esiohjelmoitua reseptiä
 • Pienemmässä uunissa 4 uunitoimintoa
 • Runko 441 ruostumatonta terästä
 • Combi-Steam uunissa laakeroidut teleskooppikiskot
 • Kolminkertainen uuniluukun lasi
 • Hitaasti sulkeutuvat uuniluukku
 • One touch - sytytys polttimon säätönupista
 • Elektroninen uunin ajastus
 • Metalliset säädinnupit ja kahvat
 • Siroksi muotoillut valurautaiset keittoritilät
 • Painamalla avautuva säilytyslaatikko
 • Säädettävät jalat 
Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma
Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma
Lisätietoja
Mitat lxsxk 120 x 60 x 90 (-97) cm
Polttimien teho 1 x 1 kW - 2 x 1,8 kW - 1 x 3 kW - 2 x 3,6 kW - 1 x 6 kW
Polttimet 7 kpl
Keittoritilä 4-osainen, valurautaa
Uunin toiminnot A-luokka, 11 toimintoa
Uunin tilavuus 91 litraa & 39 litraa
Uunin lämpötila 50-315°C ja 50-265°C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steel Ascot 120 Combi kaasuliesi kahdella sähköuunilla, kerma
Arviosi