Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila

5 099,00 €
SKU
AQ7SF-4-AMESTITA

Italialaisen Steelin Ascot kaasuliedet tarjoavat klassisen tyylikkään ja perinteisen designin innovatiivisella huipputekniikalla. Elegantit ja käytännölliset vapaasti seisovat liedet korkealaatuisista materiaaleista takaavat nautinnon keittiössä vuodesta toiseen.

Ascot 70 liedessä on neljä messinkistä keittopoltinta, joista yksi on tehokas monikehäinen poltin. Monikehäisessä polttimossa liekki tulee polttimon sisä- ja ulkokehältä, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti käytettäessä isoja paistoastioita kuten valurautapannuja. Tukeva kaksiosainen keittoritilä on valurautaa. Kaasutoimiset keittopolttimet ovat liekinvarmistettuja ja niiden kaasunsytytys toimii sähköisesti jokaiselle polttimolle omasta säätönupistaan.

Ascot 70 kaasuliedessä on kaksi sähköuunia joista toinen on monitoiminen Combi-steam höyrysähköuuni ja toinen perinteinen vastusuuni. Combi-steam uunin kammio emaloitu, joten se helposti puhdistettava. Combi-steam höyryuunin kammion pohja on ruostumatonta terästä. Lieden mukana toimitetaan Combi-steam uunikammion sivupanelit ruostumatonta terästä, jotka ovat irrotettavat ja tiskikonepestävät. Steel liesien yhdistelmä Combi-steam höyryuuneilla voit valmistaa ruokaa monipuolisesti höyryllä tai ilman sitä. Höyryllä ruoanvalmistaminen auttaa säilyttämään valmistettavassa ruoassa enemmän makua, mehukkuutta ja ravintoaineita lisäämättä rasvaa ja säästäen aikaa. Uunin lämpötila ja kosteus voidaan säätää riippuen siitä mitä ruokaa valmistetaan. Pienempi uuni on perinteinen vastusuuni neljällä toiminnolla. Lieden uuninluukkujen lasi on kolminkertainen ja lasit ovat irrotettavissa puhdistusta varten.

Ascot 70 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko uunien alla. Vakiovarusteena uunipelti emaloitua terästä, uunipelti ruostumatonta terästä, uuniritilä, irrotettavat sivupanelit uunikammioon, lämpötila-anturi lihalle, laakeroidut teleskooppikiskot, varras, WOK-pannun kehys ja vesikannu.

 

TOIMITUSAIKA TILAUKSESTA 8-12 VIIKKOA.

 • Isommassa uunissa 9 uunitoimintoa
 • Pienemmässä uunissa 4 uunitoimintoa
 • Runko 441 ruostumatonta terästä
 • Combi-Steam uunissa laakeroidut teleskooppikiskot
 • Kolminkertainen uuniluukun lasi
 • Hitaasti sulkeutuvat uuniluukku
 • One touch - sytytys polttimon säätönupista
 • Elektroninen uunin ajastus
 • Metalliset säädinnupit ja kahvat
 • Siroksi muotoillut valurautaiset keittoritilät
 • Säädettävät jalat 
Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila
Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila
Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 70 x 60 x 90 (-97) cm
Polttimien teho 1 x 1 kW - 1 x 1,8 kW - 1 x 3 kW - 1 x 3,6 kW
Polttimet 4 kpl
Keittoritilä 2-osainen, valurautaa
Uunin toiminnot iso uuni 9 toimintoa, pieni uuni 4 toimintoa
Uunin tilavuus iso uuni 70 litraa, pieni uuni 34 litraa
Uunin lämpötila iso uuni 50°C - 265°C, pieni uuni 50°C - 315°C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steel Ascot 70 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, lila
Arviosi