Steel Genesi 100 induktioliesi, ruostumaton teräs

7 519,00 €
SKU
GQ10SF-5FI

Italialaisen Steelin Genesi induktioliedet tarjoavat modernin designin innovatiivisella huipputekniikalla. Elegantit ja käytännölliset vapaasti seisovat liedet korkealaatuisista materiaaleista takaavat nautinnon keittiössä vuodesta toiseen.

Genesi 120 liedessä on 5 induktio keittotasoa joista kaksi on flex alueita. 

Genesi 120 induktioliedessä on kaksi sähköuunia joista toinen on monitoiminen Combi-steam höyrysähköuuni ja toinen perinteinen vastusuuni. Combi-steam uunin kammio emaloitu, joten se helposti puhdistettava. Combi-steam höyryuunin kammion pohja on ruostumatonta terästä. Lieden mukana toimitetaan Combi-steam uunikammion sivupanelit ruostumatonta terästä, jotka ovat irrotettavat ja tiskikonepestävät. Uunitoimintoja on 15 ja esiohjelmoitua reseptejä 37 alkupaloista, pää- ja jälkiruokiin. Steel liesien yhdistelmä Combi-steam höyryuuneilla voit valmistaa ruokaa monipuolisesti höyryllä tai ilman sitä. Höyryllä ruoanvalmistaminen auttaa säilyttämään valmistettavassa ruoassa enemmän makua, mehukkuutta ja ravintoaineita lisäämättä rasvaa ja säästäen aikaa. Uunin lämpötila ja kosteus voidaan säätää riippuen siitä mitä ruokaa valmistetaan. Pienempi uuni on perinteinen vastusuuni neljällä toiminnolla. Lieden uuninluukkujen lasi on kolminkertainen ja lasit ovat irrotettavissa puhdistusta varten.

Genesi 120 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko uunien alla. Vakiovarusteena uunipelti emaloitua terästä, uunipelti ruostumatonta terästä, uuniritilä, irrotettavat sivupanelit uunikammioon, lämpötila-anturi lihalle, laakeroidut teleskooppikiskot, varras ja vesikannu.

TOIMITUSAIKA TILAUKSESTA 8-12 VIIKKOA.

  • Isommassa uunissa 15 uunitoimintoa, 37 esiohjelmoitua reseptiä
  • Pienemmässä uunissa 4 uunitoimintoa
  • Runko 441 ruostumatonta terästä
  • Combi-Steam uunissa laakeroidut teleskooppikiskot
  • Kolminkertainen uuniluukun lasi
  • Hitaasti sulkeutuvat uuniluukku
  • Elektroninen uunin ajastus
  • Metalliset säädinnupit ja kahvat
  • Painamalla avautuva säilytyslaatikko
  • Säädettävät jalat 


Steel Genesi 100 induktioliesi, ruostumaton teräs
Steel Genesi 100 induktioliesi, ruostumaton teräs Steel Genesi 100 induktioliesi, ruostumaton teräs Steel Genesi 100 induktioliesi, ruostumaton teräs
Lisätietoja
Mitat lxsxk 100 x 60 x 90 (-97) cm
Polttimien teho 2 x 1,85 kW - 1 x 2,1 kW 2 flex zones x 2,1 kW
Uunin toiminnot 9 toimintoa + 4 toimintoa
Uunin tilavuus 70 litraa ja 39 litraa
Uunin lämpötila iso uuni 50°C - 315°C, pienempi uuni 50°C - 265°C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steel Genesi 100 induktioliesi, ruostumaton teräs
Arviosi