Steel Genesi 100 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, ruostumaton teräs

5 999,00 €
SKU
GQ10SF-6W-SS

Italialaisen Steelin Genesi kaasuliedet tarjoavat modernin designin innovatiivisella huipputekniikalla. Elegantit ja käytännölliset vapaasti seisovat liedet korkealaatuisista materiaaleista takaavat nautinnon keittiössä vuodesta toiseen.

Genesi 100 liedessä on kuusi messinkistä keittopoltinta, joista kaksi on tehokkaita monikehäisiä polttimoita. Monikehäisessä polttimossa liekki tulee polttimon sisä- ja ulkokehältä, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti käytettäessä isoja paistoastioita kuten valurautapannuja. Tukeva kolmiosainen keittoritilä on valurautaa. Kaasutoimiset keittopolttimet ovat liekinvarmistettuja ja niiden kaasunsytytys toimii sähköisesti jokaiselle polttimolle omasta säätönupistaan.

Genesi 100 kaasuliedessä on kaksi sähköuunia joista toinen on monitoiminen Combi-steam höyrysähköuuni. Combi-steam uunin kammio on ruostumatonta terästä, johon ruoka ei tahmaannu kiinni. Uunikammio helppo puhdistaa sen irrotettavien ja konepestävien osien ansiosta. Uunitoimintoja on 15 ja esiohjelmoitua reseptejä 37 alkupaloista, pää- ja jälkiruokiin. Steel liesien yhdistelmä combi-steam höyryuuneilla voit valmistaa ruokaa monipuolisesti höyryllä tai ilman sitä. Höyryllä ruoanvalmistaminen auttaa säilyttämään valmistettavassa ruoassa enemmän makua, mehukkuutta ja ravintoaineita lisäämättä rasvaa ja säästäen aikaa. Uunin lämpötila ja kosteus voidaan säätää riippuen siitä mitä ruokaa valmistetaan. Pienempi uuni on perinteinen vastusuuni neljällä toiminnolla. Lieden uuninluukkujen lasi on kolminkertainen ja lasit ovat irrotettavissa puhdistusta varten.

Genesi 100 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko uunien alla. Vakiovarusteena irrotettava lämpötila-anturi lihalle, laakeroidut teleskooppikiskot, varras, pizzakivi, WOK-pannun kehys ja vesikannu.

TOIMITUSAIKA TILAUKSESTA 8-12 VIIKKOA.

 • Isommassa uunissa 15 uunitoimintoa, 37 esiohjelmoitua reseptiä
 • Runko 441 ruostumatonta terästä
 • Uunissa laakeroidut teleskooppikiskot
 • Kolminkertainen uuniluukun lasi
 • Hitaasti sulkeutuva uuniluukku
 • Ilmankierrolla varustettu keraaminen pizzakivi
 • One touch - sytytys polttimon säätönupista
 • Elektroninen uunin ajastus
 • Metalliset säädinnupit ja kahvat
 • Siroksi muotoillut valurautaiset keittoritilät
 • Painamalla avautuva säilytyslaatikko
 • Säädettävät jalat 

 

 

Steel Genesi 100 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, ruostumaton teräs
Steel Genesi 100 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, ruostumaton teräs Steel Genesi 100 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, ruostumaton teräs Steel Genesi 100 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, ruostumaton teräs
Lisätietoja
Mitat lxsxk 100 x 60 x 90 (-97) cm
Polttimien teho 2 x 1 kW - 1 x 1,8 kW - 1 x 3 kW - 2 x 3,6 kW
Polttimet 6 poltinta
Keittoritilä 3-osainen, valurautaa
Uunin toiminnot 15 toimintoa + 4 toimintoa
Uunin tilavuus 70 litraa & 39 litraa
Uunin lämpötila 50-315 ⁰C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steel Genesi 100 kaasuliesi kahdella sähköuunilla, ruostumaton teräs
Arviosi