Petromax Atago

240,00 €
SKU
atago

Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu Atago on todellinen monitoimilaite, joka toimii grillinä, keittimenä, uunina ja tulipesänä. Atagon polttoaineena voidaan käyttää hiiltä, brikettiä tai polttopuuta.

Petromaxin Dutch Oven valurautapadat (ft3, ft6, ft9) soveltuvat Atagon päälle, jolloin ruoanlaitto Atagolla monipuolistuu entisestään. Asettamalla padan laitteen yläosaan, korkea lämpö ohjautuu suoraan padan pohjaan päästämättä lämpöä karkaamaan. Atagon mukana toimitetaan grillausritilä, joka muuntaa laitteen grilliksi.

Ilman grilliritilää Atagoa voidaan käyttää tulipesänä tai Petromax Perkolaattorin kanssa keittäen maukasta kahvia tai teetä. Atagon sisäosat pakkautuvat sisäkkäin, jolloin sitä on helppo säilyttää, sekä se on käyttövalmiina hetkessä. Säilytyksessä se vie ainoastaan 15 cm korkeutta, jonka ansiosta se on myös helppo kuljettaa mukana.

Petromax Atago
Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago Petromax Atago
Lisätietoja
Lämpömittari -
Grillauskorkeus 28 cm
Pyörät -
Lämpöritilä -
Mitat 42 x 42 x 28 cm kasattuna 42 x 42 x 15 cm säilytyksessä
Grillausala halkaisija 42 cm
Grillausalan materiaali ruostumaton teräs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petromax Atago
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista