BeefEater Discovery 1200-E 3 kaasugrilli

1 199,00 €
SKU
BMG1231BBE (BBG1230BBE+BDTR1231BBE)

BeefEater Discovery 1200E-3 on kolmella valurautaisella polttimolla ja tehokkaalla sivukeittimellä varustettu kaasugrilli. Tehokkaat polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kahdesta parilasta, joista yksi on avoparila ja yksi sileäpintainen kaksipuolinen umpiparila. Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Grillin sivukeitin on varustettu valurautaisella keittoritilällä ja sen päälle voi laskea kannen, kun se ei ole käytössä. Lämmöntasaajat suojaavat polttimia rasvoilta ja levittävät lämmön tasaisesti avopariloiden osuudelle. Grillikupu on posliiniemaloitua terästä ja siinä on ikkuna sekä lämpömittari. 

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen matta valurautaiset paistoalustat ovat läpeensä glaseeratut ja posliiniemaloidut. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Poltinten päällä olevat lämmöntasaajat toimivat samalla myös suojana paistopinnalta tippuvalta rasvalta. Poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Toisessa sivupöydässä on tehokas sivukeitin, jonka rengasmainen poltin on messingin ja valuraudan yhdistelmä. Se on tehokas, joten sillä saa keitettävät ruoat nopeasti valmiiksi. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. BeefEater Discovery 1200E grillivaunussa tilava kaapisto ovilla ja se on rakenteeltaan kestävä ja helposti kasattava. Siinä on pyörät, joista pienemmät ovat lukittavissa. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Discovery 1200-E 3 kaasugrilli
BeefEater Discovery 1200-E 3 kaasugrilli BeefEater Discovery 1200-E 3 kaasugrilli BeefEater Discovery 1200-E 3 kaasugrilli BeefEater Discovery 1200-E 3 kaasugrilli BeefEater Discovery 1200-E 3 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 16 kW; pääpolttimot 12 kW ja sivukeitin 4 kW
Polttimet 3 kpl, valurautaa
Grillausala lxs 64x48 cm, 3072 cm²
Teho paistopintaan suhteutettuna 39 kW/m²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Sivukeitin 4 kW
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä on
Grillauskorkeus 94 cm
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Paino (kg) 80
Pakkaus 2 kpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeefEater Discovery 1200-E 3 kaasugrilli
Arviosi