Petromax valurautainen vuoka kannella k8

95,00 €
SKU
00879

Petromaxin iso valurautavuoka on monipuolinen työkalu koti keittiöön uuniin tai keittolevylle, pihalle grilliin, leirillä ulkonuotioon. Valurautainen vuoka tarjoaa erilaisia tapoja valmistaa maittava ateria alusta loppuun. Se toimii esimerkiksi keittoastiana. Valurautaisessa vuoassa valmistuvat niin maittavat rapeakuoriset symmetrisen muotoiset leivät tai vaikkapa kaalilaatikko. Hitaasti kypsyvät haudutettavat pataruuat valmistuvat kuin itsestään ilman pelkoa tarkkailun puutteesta johtuvaa kiinnipalamista, ja sen kansi on hyvin tiivis pitäen ruuan aromit ja kosteuden uunin sisällä. Kantta voidaan käyttää myös grillaukseen.

Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka-aineiden kypsennyksessä. Petromaxin valurautatuotteet säilyttävät hyvät ominaisuutensa isältä pojalle ja itse asiassa ne vain paranevat vanhetessaan patinan seurauksena. Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruuanvalmistus rasvan makuineen itseensä ja luovuttaa vivahteet seuraavaan ateriaan. Valurautatuotteiden parhaisiin ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi kuuluu niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä, lisäksi kaikki Petromaxin valurauta tuotteet ovat jo valmiiksi tehtaalla käsitelty siten, että ne voidaan ottaa heti käyttöön ilman erillistä rasvapolttoa.

Mitat (lxsxk) 24 x 34 x 14,5 cm

Petromax valurautainen vuoka kannella k8
Petromax valurautainen vuoka kannella k8 Petromax valurautainen vuoka kannella k8 Petromax valurautainen vuoka kannella k8 Petromax valurautainen vuoka kannella k8 Petromax valurautainen vuoka kannella k8 Petromax valurautainen vuoka kannella k8 Petromax valurautainen vuoka kannella k8 Petromax valurautainen vuoka kannella k8
Lisätietoja
Tilavuus 5,5 litraa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petromax valurautainen vuoka kannella k8
Arviosi