Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm)

27,90 €
SKU
00878

Petromaxin täysvalurautainen levy kolmella tukevalla jalalla soveltuu monipuoliseen ruoanlaittoon hiilillä, tulella, sekä Dutch Oven valurautapadoilla. 

Voit hauduttaa, leipoa ja paistaa sen avulla esimerkiksi lihat ja kasvikset. Dutch Oven valurautapadassa valmistettavat lihat, kasvikset ja kakut ovat maukkaita ja eivät pala, sillä levy seisoo kolmella 4,3 cm korkealla jalalla, jolloin valmistettava ruoka ei ole suoraan padan pohjassa.  Valurautalevyn parhaita ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi on niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä, lisäksi kaikki Petromaxin valurauta tuotteet ovat jo valmiiksi tehtaalla käsitelty siten, että ne voidaan ottaa heti käyttöön ilman erillistä rasvapolttoa. 

Valurautalevy soveltuu parhaiten ft6 ja isompien Dutch Oven patojen sisällä käytettäväksi.

Höyrytät kasviksia helposti Dutch Oven valurautapadassa asettamalla levyn tai useamman päällekkäin padan pohjalle. Mikäli nostat levyn suoraan hiillokselle, saat upeat raidat valmistettavaan ruokaan. Voit käyttää valurautalevyä myös suoraan tulella ja pitää sen päällä perkolaattoria, teepannua, valurautapannuja tai jalattomia Dutch Oven patoja. Valurautalevy soveltuu, myös pannunaluseksi ruokapöydässä.

  • Halkaisija 23 cm
  • Paino 1 kg
Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm)
Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm) Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm) Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm) Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm) Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm) Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm) Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm) Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm)
Lisätietoja
Mitat Halkaisija 23 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petromax valurautainen paistolevy jaloilla GR-S (23cm)
Arviosi