DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku

1 229,00 €
SKU
9600025330

Erinomainen kannettava sähkökäyttöinen kompressorikylmä- ja pakastuslaukku tarjoaa erittäin vakuuttavaa jäähdytystä, minkä ansiosta voit kuljettaa suosikkiruokasi ja -juomasi mukanasi, minne tahansa. CFX3 55 vankka rakenne on tehty kestämään ankaraa ulkokäyttöä. Nauti tehokkaasta jäähdytyksestä ja pakastuksesta kätevästi, mobiilisovelluksen ansiosta Dometic CFX3:n hallinta on aina sormiesi ulottuvilla. Mene kauemmas, viivy pidempään ja koe enemmän.

Dometic CFX3:n avulla retkeilet vapaammin kuin koskaan ennen. CFX3:n avulla voit elää täysillä ja panostaa hyvinvointiisi. Entistä tuoreempana säilyvät elintarvikkeet sekä pienempi ruokahävikki takaavat onnistuneet seikkailut tien päällä, luonnossa, erämaassa tai vaikka takapihalla. Kylmän viileää vapautta olla läsnä jokaisessa hetkessä.

Valitse Dometic CFX3 55IM ja nauti seikkailuistasi ulkoilmassa enemmän kuin koskaan ennen. Dometicin johtavan säätyvänopeuksisen VMSO3-kompressorin ja sen optimoidun ohjelmiston ansiosta tuoreet ruoat ovat aina käsiesi ulottuvilla ja saat nauttia entistäkin paremmasta jäähdytyksestä, pakastuksesta ja virrankulutuksesta. CFX3:ssa on kylmälaukun reunoja suojaavat kestävät puskurikehykset, joiden ansiosta se sopii erinomaisesti karuihinkin olosuhteisiin. Vahvat jousikuormitteiset alumiinikahvat tekevät siitä helpon nostaa ja kantaa. Aseta CFX3:n jäähdytyslämpötila TFT-näytöltä ja pakkaa kaikki suosikkiruokasi mukaan. Lataa CFX3-sovellus ja liiku huolettomana, minne tahansa haluatkin. Kun olet yhdistänyt CFX3:n puhelimeesi, pystyt asettamaan ihanteellisen lämpötilan ja saamaan yksityiskohtaisen selvityksen energiankulutuksesta ja lämpötiloista. Tarjoamme myös joukon lisävarusteita, jotka tekevät kylmälaukustasi entistäkin paremman. Näitä ovat esimerkiksi kestävä eristetty suojakuori. Kiinteän jääpalakoneen ansiosta CFX3 55IM on ensimmäinen yhden sisätilan kylmälaukku, joka kykenee valmistamaan jäätä silloinkin, kun laitteeseen on asetettu jääkaappilämpötila. Siinä on kaksi irrotettavaa jääpalarasiaa, joiden ansiosta juomat pysyvät viileinä riippumatta siitä, missä olet ja kuinka kauan reissusi on jo kestänyt. Rasioissa on kiinni napsautettavat silikonikannet, joten vesi ei pääse läikkymään CFX3:n sisään. Täytä vain rasiat ja aseta ne jääpalakoneeseen, joka kykenee valmistamaan jäätä silloinkin, kun CFX3:n sisätilaan on asetettu jääkaappilämpötila, niin saat nauttia jääpaloista jo muutaman tunnin kuluttua.

DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku
DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku DOMETIC I CFX3 55IM Portable Cooler and Freezer DOMETIC | CFX3 Powered Cooler - Outback Offroading DOMETIC | CFX3 Powered Cooler - RV Camping DOMETIC | CFX3 Powered Cooler - Boating on the Lake DOMETIC | CFX3 Powered Cooler - Overlanding with friends

MAKSIMAALINEN TEHOKKUUS JA TILAVUUS

Voit säilyttää uskomattoman määrän tuoreita ruokia ja juomia Dometic CFX3:n sisäisen lokerorakenteen ansiosta. CFX3:ssa ei ole erillistä tilaa maitotuotteille, mikä merkitsee lisää tilaa kaikille suosikkiruoillesi. Irrotettavan välijakajan avulla voit itse valita, miten haluat sisätilan järjestellä. Lisäksi laukun höyrystin on nyt aiempaa suurempi ja on nyt kaikilla sisäseinillä, mikä takaa sen, että viileä ilma jakautuu entistäkin tasaisemmin kaikkialle.

SEURAA KYLMÄLAUKUN TOIMINTAA MISSÄ TAHANSA SITTEN OLETKIN

CFX3-sovellus tarjoaa täysin uudentasoista hallintaa ja liitettävyyttä. Lataa se ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Storesta ja yhdistä sähkökäyttöiseen kylmälaukkuusi älypuhelimesi kautta. Voit hallita ja seurata kylmälaukkusi lämpötilaa etänä niin ajoneuvosi etupenkiltä kuin myös sängystä käsin pitkän seikkailujentäyteisen päivän jälkeen. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymämme ansiosta CFX3:n jäähdytystilan tarkkaileminen on helpompaa kuin koskaan. Jos sinulta jää joskus CFX3:n kansi vahingossa auki, sovellus lähettää sinulle ilmoituksen kehottaen sinua sulkemaan kannen. Kun kylmälaukku on päällä, sovellus kirjaa ylös yksityiskohtaiset tiedot lämpötilasta ja virrankulutuksesta. Näin osaat suunnitella seuraavan matkasi entistä paremmin. Pidä ruoat tuoreina. Mene ja tutki. Nauti mielenrauhasta.

DIGITAALINEN NÄYTTÖ TAKAA KYLMÄLAUKUN HELPON HALLINNAN

CFX3-sarjan kylmälaukuissa on helppolukuinen korkearesoluutioinen värinäyttöpaneeli, joka kertoo kylmälaukun lämpötilan ja toimintatilan. Näytössä on useita suojaavia ominaisuuksia, kuten naarmuuntumaton suojakuori sekä pölyltä ja vesiroiskeilta suojaava IP65-luokiteltu kotelo, joten voit siis liikkua huoletta missä tahansa haluatkin. Päivitetty USB-portti sijaitsee nyt näyttöpaneelissa, joten kannettavien laitteiden lataaminen onnistuu entistäkin nopeammin ja ergonomisemmin. Intuitiivinen käyttöliittymä näyttää värikkäällä grafiikalla jännitteen, Bluetooth/WiFi-yhteyden tilan ja lämpötilan. Kylmälaukun toiminta-asetusten säätäminen onnistuu yksinkertaisesta valikosta vain nappia painamalla.

ÄLÄ PYSÄHDY JÄÄN VUOKSI, VAAN TEE SITÄ ITSE

Dometic CFX3 55IM -kylmälaukussa on itsenäisesti ohjattu nopea jäädytyslevy, jossa on kaksi mukautettua silikonista jääpalarasiaa. Kun se kytketään päälle, kompressori tekee jäätä superjäähdyttämällä levyn ylläpitäen samalla jäähdytyslämpötilaa muualla kylmälaukussa. Täytä jääpalarasiat, kiinnitä napsautettava kansi ja valmista jäätä juomia varten siihen mennessä, kun saavut määränpäähän.

Lisätietoja
Paino (kg) 21,3 kg
Mitat lxsxk 72 x 45,5 x 48 cm
Tilavuus 46 litraa
Käyttöenergia 12 V / 24 V - tehontarve 52 W
Kulutus 0.59 kWh/24h 25°C, 1,2 kWh/24h 32°C
Kylmennyskyky +10 °C ... -22 °C (elektroninen termostaatti)
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DOMETIC CoolFreeze CFX3 55IM kylmä-/pakastusarkku
Arviosi