Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux

4 629,00 €
SKU
AQ7S-4-bordeaux

Italialaisen Steelin Ascot kaasuliedet tarjoavat klassisen tyylikkään ja perinteisen designin innovatiivisella huipputekniikalla. Elegantit ja käytännölliset vapaasti seisovat liedet korkealaatuisista materiaaleista takaavat nautinnon keittiössä vuodesta toiseen.

Ascot 70 liedessä on neljä messinkistä keittopoltinta, joista yksi on tehokas monikehäinen poltin. Monikehäisessä polttimossa liekki tulee polttimon sisä- ja ulkokehältä, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti käytettäessä isoja paistoastioita kuten valurautapannuja. Tukeva kaksiosainen keittoritilä on valurautaa. Kaasutoimiset keittopolttimet ovat liekinvarmistettuja ja niiden kaasunsytytys toimii sähköisesti jokaiselle polttimolle omasta säätönupistaan.

Ascot 70 kaasuliedessä on suuri monitoiminen Combi-steam höyrysähköuuni. Uunitoimintoja on 15 ja esiohjelmoitua reseptejä 37 alkupaloista, pää- ja jälkiruokiin. Combi-steam uunin kammio emaloitu, joten se helposti puhdistettava. Combi-steam höyryuunin kammion pohja on ruostumatonta terästä. Lieden mukana toimitetaan uunikammion sivupanelit ruostumatonta terästä, jotka ovat irrotettavat ja tiskikonepestävät. Steel liesien yhdistelmä Combi-steam höyryuuneilla voit valmistaa ruokaa monipuolisesti höyryllä tai ilman sitä. Höyryllä ruoanvalmistaminen auttaa säilyttämään valmistettavassa ruoassa enemmän makua, mehukkuutta ja ravintoaineita lisäämättä rasvaa ja säästäen aikaa. Uunin lämpötila ja kosteus voidaan säätää riippuen siitä mitä ruokaa valmistetaan. Lieden uuninluukun lasi on kolminkertainen ja lasit ovat irrotettavissa puhdistusta varten.

Ascot 70 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko uunien alla. Vakiovarusteena uunipelti emaloitua terästä, uunipelti ruostumatonta terästä, uuniritilä, irrotettavat sivupanelit uunikammioon, lämpötila-anturi lihalle, laakeroidut teleskooppikiskot, varras, WOK-pannun kehys ja vesikannu.

TOIMITUSAIKA TILAUKSESTA 8-12 VIIKKOA.

 • 15 uunitoimintoa, 37 esiohjelmoitua reseptiä
 • Runko 441 ruostumatonta terästä
 • Uunissa laakeroidut teleskooppikiskot
 • Kolminkertainen uuniluukun lasi
 • Hitaasti sulkeutuva uuniluukku
 • One touch - sytytys polttimon säätönupista
 • Elektroninen uunin ajastus
 • Metalliset säädinnupit ja kahvat
 • Siroksi muotoillut valurautaiset keittoritilät
 • Painamalla avautuva säilytyslaatikko
 • Säädettävät jalat 
Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux
Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux
Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 70 x 60 x 90 (-97) cm
Polttimien teho 1 x 1 kW - 1 x 1,8 kW - 1 x 3 kW - 1 x 3,6 kW
Polttimet 4 kpl
Keittoritilä 2-osainen, valurautaa
Uunin toiminnot 9 toimintoa
Uunin tilavuus 70 litraa
Uunin lämpötila 50°C - 315°C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, bordeaux
Arviosi