Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, kerma

4 729,00 €
SKU
AQFR-9F-CREMA

Steelin tyylikäs ja tilava 596 litrainen Ascot French Door jääkaappipakastin tarjoaa paljon säilytystilaa ja selkeät paikat elintarvikkeille ja juomille, josta ne löytyvät nopeasti ja helposti.

Laitteen yläosassa on jääkaappi kahdella ovella ja alhaalla pakastin. Jääkaapin ovessa on kiinteän kytkentään vesiautomaatti. Jääkaapissa on Multi Air flow system, joten ilma leviää tehokkaasti taaten nopean ja tasaisen viilennyksen koko jääkaappiin, pitäen elintarvikkeet tuoreina pitkään. Jääkaappi palauttaa lämpötilan oikealle tasolle oven avaamisen jälkeen, laitteessa on myös lämpötilan hälytys, niinpä se myös muistuttaa sulkemaan oven, jos se olisi jäänyt auki. French Door jääkaapissa on elektroninen lämpötilansäädin digitaalisella helppokäyttöisellä LED näytöllä, josta voit säätä lämpötiloja myös erikseen. Super-cool toiminnon avulla viilennät elintarvikkeet nopeasti ja pidät ne tuoreena pidempään ja Super-freeze toiminnon avulla pakastat elintarvikkeet nopeammin. Lomalle lähtiessä voit kytkeä laitteen lomatilan päälle, joka säätää jääkaapin automaattisesti 15 asteeseen. Jääkaapin No Frost automaattinen sulatustoiminto, poistaa laitteeseen kertynyttä kosteutta tehokkaasti, jolloin huurretta tai jäätä ei muodostu elintarvikkeisiin tai laitteen rakenteeseen. Laitetta ei siis tarvitse sulattaa, laite käyttää vähemmän sähköä ja sitä on taloudellisempi käyttää. Jääkaapissa ja pakastimessa on kirkas, energiatehokas LED valaistus. Tilavan jääkaapin sisällä on 3 kpl lasisia hyllyjä, 2 kpl vihanneslaatikkoa kosteuden säädöllä, sekä täysileveä tuoretuotteiden laatikosto, joka soveltuu erinomaisesti kalan ja lihan säilyttämiseen. Jääkaapin ovissa on 5 kpl tilavia hyllyjä, sekä irrotettava pullo/tölkkiteline. Pakastimen lokeroissa lineaariset ohjaimet, jotka helpottavat pakastimen avaamista, sekä jääpalojen teko mahdollisuus.

TOIMITUSAIKA TILAUKSESTA 8-12 VIIKKOA.

Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, kerma
Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, kerma Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, kerma Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, kerma Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, kerma
Lisätietoja
Pakastimen tilavuus 177 litraa
Mitat (lxsxk) 91 x 77 x 178 cm
Tilavuus kokonaistilavuus 596 litraa
Käyttöenergia 220-240 V 50 Hz
Kulutus vuotuinen energian kulutus 410 kW
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, kerma
Arviosi