BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli

949,00 €
SKU
19932

BeefEater Signature 3000E-3 on kolmella kestävällä valurautaisella polttimolla varustettu upotettava kaasugrilli. Tehokkaat 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kahdesta parilasta, joista yksi on uritettu avoparila ja yksi sileäpintainen umpiparila. Kallistettujen pariloiden alla etureunassa on helposti irrotettavat rasvaurat, jolloin grillin puhdistus on vaivatonta.  Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Grillikupu on emaloitua terästä ja siinä on suuri ikkuna sekä lämpömittari. 

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen matta valurautaiset paistoalustat ovat läpeensä glaseeratut ja posliiniemaloidut. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Signature kaasugrilleissä on kaksitasoiset ruskistuslevyt, joiden harjamainen muoto tasaa lämpöä avopariloille, sekä kerää avopariloilta tippuvaa rasvaa.  Grillatessa ruoasta tippuvat nesteet ja rasva ohittavat ensin ruskistuslevyt (lämmöntasauslevyt), joihin osuessaan osa nesteistä höyrystyy takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan. Tehokas poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin korkean grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli
BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 15,9 kW; pääpolttimot 15,9 kW
Polttimet 3 kpl, valurautaa
Grillausala lxs 64x48 cm, 3072 cm²
Grillausalan materiaali läpiemaloitu matta valurauta
Sivukeitin ei
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä on
Grillauskorkeus -
Pyörät ei
Paino (kg) 65
Pakkaus 1 kpl
Mitat (lxsxk) 66x58x53 cm, kupu avoinna korkeus cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeefEater Signature 3000E 3-polttimoinen upotettava kaasugrilli
Arviosi