BeefEater Signature ProLine kaasugrilli

2 690,00 €
SKU
00983 / BSL158SAEUGB

BeefEater Signature ProLine sarjan laadukkaasta 304 ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla upotettavilla suoralinjaisilla kaasugrilleillä varmistut herkullisten grillaushetkien saavuttamisesta. Signature ProLine kaasugrilli ei ole ainoastaan tyylikäs vaan myös tehokas grilli monipuolisilla ruoanlaitto mahdollisuuksilla.

BeefEater Signature ProLine sarjan laadukkaasta 304 ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla upotettavilla suoralinjaisilla kaasugrilleillä varmistut herkullisten grillaushetkien saavuttamisesta. Signature ProLine kaasugrilli ei ole ainoastaan tyylikäs vaan myös erittäin tehokas grilli monipuolisilla ruoanlaitto mahdollisuuksilla.

Grilliosan kuusi tehokasta poltinta toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Polttimoiden käynnistys tapahtuu elektronisella sytyttimellä, jokaisessa säätönupissa omansa. Lämmöntasaajat suojaavat polttimia rasvoilta ja levittävät lämmön erittäin tasaisesti avopariloiden osuudelle, varmistaen huolettoman grillauksen. Suuri ja tukeva paistoalusta koostuu valurautaisista pariloista; avoparilat ja sileäpintainen umpiparila.

BeefEater Signature Proline sarjan valurautainen paistopinta siirtää lämmön tehokkaasti ruokaan, kuljettaen samalla kypsennyksestä syntyvät rasvat ja nesteet parilan uramaisen muotoilun ansiosta grillin etuosaan sijoitettuihin irrotettaviin rasvan keruu astioihin, jotka helpottavat grillin puhtaanapitoa.

Signature ProLine kaasugrilli on saatavana joko korkealla tuplakuorisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kahvallisella grillikuvulla, jossa lämpömittari ja lämpöhylly tai rosterisella suojakannella. Kupu ei avattunakaan vie paljoa tilaa grillin takaa, jolloin grillin voi sijoittaa myös lähelle seinää. Kun kupua tai suojakantta ei käytetä saadaan yhtenäinen taso, jossa voidaan valmistaa ja tarjoilla ruokaa molemmilta puolilta grilliä

BeefEater Signature ProLine kaasugrilli
BeefEater Signature ProLine kaasugrilli BeefEater Signature ProLine kaasugrilli BeefEater Signature ProLine kaasugrilli BeefEater Signature ProLine kaasugrilli BeefEater Signature ProLine kaasugrilli BeefEater Signature ProLine kaasugrilli BeefEater Signature ProLine kaasugrilli BeefEater Signature ProLine kaasugrilli
Lisätietoja
Teho 18,6 kW
Polttimet 6 kpl
Grillausala lxs 90 x 50 cm, 4500 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Sivukeitin lisävarusteena
Lämpömittari ei
Lämpöritilä ei
Pyörät ei
Paino (kg) 54,5
Pakkaus 1 kpl
Mitat (lxsxk) 105x54x4,2 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeefEater Signature ProLine kaasugrilli
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista