DOMETIC CoolFreeze CFX3 35 kylmä-/pakastusarkku

Tarjoushinta 809,00 € Norm. 839,00 €
SKU
9600025324

Erinomainen kannettava sähkökäyttöinen kompressorikylmä- ja pakastuslaukku tarjoaa erittäin vakuuttavaa jäähdytystä, minkä ansiosta voit kuljettaa suosikkiruokasi ja -juomasi mukanasi minne tahansa. CFX3 35 vankka rakenne on tehty kestämään ankaraa ulkokäyttöä. Nauti tehokkaasta jäähdytyksestä ja pakastuksesta kätevästi, mobiilisovelluksen ansiosta Dometic CFX3:n hallinta on aina sormiesi ulottuvilla. Mene kauemmas, viivy pidempään ja koe enemmän.

Dometic CFX3:n avulla retkeilet vapaammin kuin koskaan ennen. CFX3:n avulla voit elää täysillä ja panostaa hyvinvointiisi. Entistä tuoreempana säilyvät elintarvikkeet sekä pienempi ruokahävikki takaavat onnistuneet seikkailut tien päällä, luonnossa, erämaassa tai vaikka takapihalla. Kylmän viileää vapautta olla läsnä jokaisessa hetkessä.

Dometicin johtavan säätyvänopeuksisen VMSO3-kompressorijäähdytysteknologian ansiosta saat aina nauttia tuoreista ruoista ja viileistä juomista. Sen optimoitu ohjelmisto takaa erinomaisen jäähdytyksen, pakastuksen ja energiatehokkuuden. CFX3:ssa on kestävät ja kevyet kylmälaukkua suojaavat puskurikehykset, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti ankariin ulko-olosuhteisiin. Vahvat jousikuormitteiset alumiinikahvat tekevät siitä helpon nostaa ja kantaa. CFX3:n jäähdytyslämpötila säädetään TFT-näytöltä tai ladattavalla CFX3-sovelluksella, joten voit liikkua vapaasti missä tahansa. Tarjoamme myös joukon lisävarusteita, jotka tekevät kylmälaukustasi entistäkin paremman. Näitä ovat esimerkiksi kestävä eristetty suojakuori sekä liukukisko, jonka ansiosta suosikkituotteesi ovat aina helposti käden ulottuvilla.

MAKSIMAALINEN TEHOKKUUS JA TILAVUUS

Voit säilyttää uskomattoman määrän tuoreita ruokia ja juomia Dometic CFX3:n sisäisen lokerorakenteen ansiosta. CFX3:ssa ei ole erillistä tilaa maitotuotteille, mikä merkitsee lisää tilaa kaikille suosikkiruoillesi. Irrotettavan välijakajan avulla voit itse valita, miten haluat sisätilan järjestellä. Lisäksi laukun höyrystin on nyt aiempaa suurempi ja on nyt kaikilla sisäseinillä, mikä takaa sen, että viileä ilma jakautuu entistäkin tasaisemmin kaikkialle.

SEURAA KYLMÄLAUKUN TOIMINTAA MISSÄ TAHANSA SITTEN OLETKIN

CFX3-sovellus tarjoaa täysin uudentasoista hallintaa ja liitettävyyttä. Lataa se ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Storesta ja yhdistä sähkökäyttöiseen kylmälaukkuusi älypuhelimesi kautta. Voit hallita ja seurata kylmälaukkusi lämpötilaa etänä niin ajoneuvosi etupenkiltä kuin myös sängystä käsin pitkän seikkailujentäyteisen päivän jälkeen. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymämme ansiosta CFX3:n jäähdytystilan tarkkaileminen on helpompaa kuin koskaan. Jos sinulta jää joskus CFX3:n kansi vahingossa auki, sovellus lähettää sinulle ilmoituksen kehottaen sinua sulkemaan kannen. Kun kylmälaukku on päällä, sovellus kirjaa ylös yksityiskohtaiset tiedot lämpötilasta ja virrankulutuksesta. Näin osaat suunnitella seuraavan matkasi entistä paremmin. Pidä ruoat tuoreina. Mene ja tutki. Nauti mielenrauhasta.

DIGITAALINEN NÄYTTÖ TAKAA KYLMÄLAUKUN HELPON HALLINNAN

CFX3-sarjan kylmälaukuissa on helppolukuinen korkearesoluutioinen värinäyttöpaneeli, joka kertoo kylmälaukun lämpötilan ja toimintatilan. Näytössä on useita suojaavia ominaisuuksia, kuten naarmuuntumaton suojakuori sekä pölyltä ja vesiroiskeilta suojaava IP65-luokiteltu kotelo, joten voit siis liikkua huoletta missä tahansa haluatkin. Päivitetty USB-portti sijaitsee nyt näyttöpaneelissa, joten kannettavien laitteiden lataaminen onnistuu entistäkin nopeammin ja ergonomisemmin. Intuitiivinen käyttöliittymä näyttää värikkäällä grafiikalla jännitteen, Bluetooth/WiFi-yhteyden tilan ja lämpötilan. Kylmälaukun toiminta-asetusten säätäminen onnistuu yksinkertaisesta valikosta vain nappia painamalla.

  • Suuri 32 litran säilytystilavuus
  • Raskaaseen käyttöön tarkoitettu, kevyt ExoFrame-rakenne, jossa puskurikehyksellä suojatut reunat ja alumiiniset kahvat
  • Tehokas VMSO3-kompressorijäähdytysteknologia jäähdyttää ja pakastaa tehokkaasti jopa -22 °C:seen
  • Helppolukuinen korkearesoluutioinen värinäyttö ja pehmeät painikkeet mahdollistavat kylmälaukun suorituskyvyn saumattoman hallinnan ja tarkkailun
  • CFX3-sovellus mahdollistaa lämpötilan säätämisen WiFin tai Bluetoothin kautta ja kertoo tiedot laitteen toiminnasta
  • 3-portainen dynaaminen akkuvahtijärjestelmä estää auton akun tyhjenemisen ja mahdollistaa virranoton kahdesta akusta
  • Aktiivinen tiivisteteknologia tarjoaa erinomaisen tiivisteen viilennetyn ilman säilyttämiseksi ja virrankulutuksen minimoimiseksi
DOMETIC CoolFreeze CFX3 35 kylmä-/pakastusarkku
DOMETIC CoolFreeze CFX3 35 kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 35 kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 35 kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 35 kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX3 35 kylmä-/pakastusarkku DOMETIC I CFX3 35 Portable Cooler and Freezer DOMETIC | CFX3 Powered Cooler - The Power To Be Present
Lisätietoja
Paino (kg) 16,9 kg
Kylmennyskyky +10 °C ... -22 °C (elektroninen termostaatti)
Tilavuus 32 litraa
Käyttöenergia 12 V / 24 V - tehontarve 50 W
Kulutus 0.47 kWh/24h 25°C,0.98 kWh/24h 32°C
Mitat lxsxk 39,8 x 69,4 x 40,7 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DOMETIC CoolFreeze CFX3 35 kylmä-/pakastusarkku
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista