Napoleon paistinkäännin TravelQ kaasugrillin

199,00 €
SKU
69282

Sähkökäyttöinen (230V) Napoleon TravelQ- malliston kaasugrillien paistinkäänninsarja vartaalla ja mottorilla.

Varraskypsennyksessä valmistettava ruoka asetetaan vartaaseen, jota grillin runkoon asennettu varrasmoottori pyörittää hitaasti, siten että ruoka kypsentyy kauttaaltaan tasaisesti ilman häiritseviä rasvapaloja. Kypsennyksen ajaksi grillistä tulee poistaa lämpöhylly ja mahdollisesti osa grillaustasosta riippuen valmistettavan ruoan koosta, jotta ruoka mahtuu pyörimään grillissä esteettä.

Vartaassa on tasapainotusmekanismi, jonka avulla saadaan painojakauma vartaassa optimaaliseksi epämuodostunutta ruokaa kypsennettäessä. Vartaisiin voi myös hankkia erillisen Shish Kebob-pyörän, johon useiden pienempien annosten kiinnittäminen onnistuu vaivatta ja valmiit tikut pystytään irrottamaan pyörästä suoraan tarjoiluastialle pöytään vietäväksi, kun haluttu kypsyys aste on saavutettu.

Lisävarusteena myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu varraskori, jossa valmistat rapeat kasvikset ja ranskalaiset.

Napoleon paistinkäännin TravelQ kaasugrillin
Napoleon paistinkäännin TravelQ kaasugrillin Napoleon paistinkäännin TravelQ kaasugrillin Napoleon paistinkäännin TravelQ kaasugrillin Napoleon paistinkäännin TravelQ kaasugrillin
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon paistinkäännin TravelQ kaasugrillin
Arviosi