Napoleon valurautapata

Tarjoushinta 68,00 € Norm. 85,00 €
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 68,00 €
SKU
56052

Napoleonin kannellinen valurautainen pata on täydellinen työkalu ulko- tai kotikeittiöön tai brikettien avulla vaikkapa puistossa tapahtuvaan monipuoliseen ruoanvalmistukseen.

Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä. Napoleonin mattavalurautainen kastikekattila on monikäyttöinen soveltuen ruuanvalmistukseen yhtä lailla niin sähkölieden, kaasukeittimien kaasuliesien, grillien kuin avotulenkin kanssa. Valurautaisten astioiden parhaita ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi on niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä, lisäksi kaikki Napoleonin valurauta tuotteet ovat jo valmiiksi tehtaalla käsitelty siten, että ne voidaan ottaa heti käyttöön ilman erillistä rasvapolttoa.

Napoleon kannellinen valurautapata
Napoleon kannellinen valurautapata Napoleon valurautapataa voit käyttää ulko- ja sisäkeittiössä Napoleon valurautapadan kannen nostamiseen saatavana lisävarusteena erillinen nostin Napoleon valurautapata Napoleon valurautapata
Lisätietoja
Tilavuus 6 litraa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Napoleon valurautapata
Arviosi