Petromax burgerirauta

44,90 €
SKU
bg-iron

Petromax valurautaisella burgeriraudalla valmistat mehukkaat jahelihapihvit burgereihin.Raudat ovat irrotettavissa saranoistaan ja pihvi halkaisija 12 cm ne lukkiutuvat helposti koukulla, estäen valmistettavan ruoan tippumisen.

Pitkä varsi puukahvoilla tekee raudasta helposti käsiteltävän esimerkiksi nuotiolla.Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä. Petromaxin valurauta säilyttää ominaisuutensa isältä pojalle ja itse asiassa sen ominaisuudet vain paranevat patinan seurauksena.

Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruoanvalmistus rasvan makuineen itseensä ja luovuttaa vivahteet seuraavaan ateriaan. Valuraudan parhaita ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi on niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä, lisäksi kaikki Petromaxin valurauta tuotteet ovat jo valmiiksi tehtaalla käsitelty siten, että ne voidaan ottaa heti käyttöön ilman erillistä rasvapolttoa.

Petromax burgerirauta
Petromax burgerirauta Petromax burgerirauta Petromax burgerirauta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petromax burgerirauta
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista