Petromax valurautainen voileipärauta

35,00 €
SKU
sw-iron

Petromax valurautaisella voileipäraudalla valmistat herkullisen rapeat paahtoleivät ja täytetyt bagelit. Raudat ovat irrotettavissa saranoistaan ja ovat 11 x 11 cm kokoisia, ne lukkiutuvat helposti koukulla, estäen valmistettavan ruoan tippumisen. Pitkä varsi puukahvoilla tekee raudasta helposti käsiteltävän esimerkiksi nuotiolla.

Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä. Petromaxin valurauta säilyttää ominaisuutensa isältä pojalle ja itse asiassa sen ominaisuudet vain paranevat patinan seurauksena. Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruoanvalmistus rasvan makuineen itseensä ja luovuttaa vivahteet seuraavaan ateriaan. Valuraudan parhaita ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi on niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä, lisäksi kaikki Petromaxin valurauta tuotteet ovat jo valmiiksi tehtaalla käsitelty siten, että ne voidaan ottaa heti käyttöön ilman erillistä rasvapolttoa.

Petromax valurautainen voileipärauta
Petromax valurautainen voileipärauta Petromax valurautainen voileipärauta Petromax valurautainen voileipärauta Petromax valurautainen voileipärauta Petromax valurautainen voileipärauta Petromax valurautainen voileipärauta Petromax valurautainen voileipärauta Petromax valurautainen voileipärauta
Lisätietoja
Mitat lxsxk 4,5 x 13,5 x 72,5 cm / Paino 1,5 kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petromax valurautainen voileipärauta
Arviosi