Petromax valurautainen vohvelirauta

40,00 €
SKU
wf-iron

Petromax valurautaisella vohveliraudalla valmistat herkulliset vohvelit. Vohvelirauta soveltuu kahden vohvelin valmistamiseen, mitat ovat 9 x 11 cm, raudat lukkiutuvat helposti varressa olevalla koukulla. Pitkä varsi puukahvoilla tekee raudasta helposti käsiteltävän esimerkiksi nuotiolla.

Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä. Petromaxin valurauta säilyttää ominaisuutensa isältä pojalle ja itse asiassa sen ominaisuudet vain paranevat patinan seurauksena. Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruoanvalmistus rasvan makuineen itseensä ja luovuttaa vivahteet seuraavaan ateriaan. Valuraudan parhaita ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi on niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä, lisäksi kaikki Petromaxin valurauta tuotteet ovat jo valmiiksi tehtaalla käsitelty siten, että ne voidaan ottaa heti käyttöön ilman erillistä rasvapolttoa.

Petromax valurautainen vohvelirauta
Petromax valurautainen vohvelirauta Petromax valurautainen vohvelirauta Petromax valurautainen vohvelirauta Petromax valurautainen vohvelirauta Petromax valurautainen vohvelirauta Petromax valurautainen vohvelirauta Petromax valurautainen vohvelirauta Petromax valurautainen vohvelirauta Petromax valurautainen vohvelirauta
Lisätietoja
Mitat lxsxk 3 x 20 x 72 cm / Paino 2,75 kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petromax valurautainen vohvelirauta
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista