Lofra Dolce Vita 60 kaasuliesi sähköuunilla, kerma

2 049,00 €
SKU
60020035 (RBI66MFT/CI) 00493

Italialaisen LOFRAN Dolce Vita kaasuliesi monitoimintoisella A-luokan kiertoilma sähköuunilla. Liedessä neljä keittopoltinta, joista yksi on tehokas monikehäinen poltin. Tukeva kaksiosainen keittoritilä on valurautaa. Polttimet on liekinvarmistettu ja kaasusytytys toimii sähköisesti. Liedessä analoginen kello/ajastin. Tilavassa monitoimisessa 72 litran sähköuunissa on 2 tasolla peltien teleskooppikiskot helpottamaan ruoanvalmistusta. Teleskooppi kiskojen paikkaa voidaan vaihtaa helposti, ja niiden avulla ritilän/pellin ollessa kiskolla, voit vetää ritilän ulos uunista nostamatta sitä, esimerkiksi jos haluat lisätä mausteita tai nestettä ritilän/pellin päällä olevaan valmistettavaan ruokaan. Liedessä on oven ja rungon puhallinjäähdytys. Kaikki lieden kaasupolttimet on liekinvarmistettu. Saatavana neste- tai maakaasulle säädettynä.

Ladattavat liitteet:

Lofra Dolce Vita 60 kaasuliesi sähköuunilla, kerma
Lofra Dolce Vita 60 kaasuliesi sähköuunilla, kerma Lofra Dolce Vita 60 kaasuliesi sähköuunilla, kerma Lofra Dolce Vita 60 kaasuliesi sähköuunilla, kerma Lofra Dolce Vita 60 kaasuliesi sähköuunilla, kerma Lofra Dolce Vita 60 kaasuliesi sähköuunilla, kerma
Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 60 x 60 x 85(-90) cm
Polttimien teho 1,1 kW, 1,75 kW, 2,8 kW ja kolmikehäinen WOK poltin 3,7 kW
Polttimet 4 kpl
Keittoritilä 2-osainen, valurautaa
Uunin toiminnot 9 toimintoa; ala- ja ylävastus, alavastus, ylävastus, grillivastus low, grillivastus high, grillivastus kiertoilmalla, ylä- ja alavastus kiertoilmalla, kiertoilma, sulatus.
Uunin tilavuus 72 litraa
Uunin varustus 2 paria teleskooppiohjaimia, 1 kpl uuniritilä, 1 kpl uuniritilä syvällä uunipellillä
Uunin lämpötila 50-270°C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lofra Dolce Vita 60 kaasuliesi sähköuunilla, kerma
Arviosi