Parker 2-liekkinen kaasukeitin, rst

249,00 €
SKU
5327

Parker 5327 on laadukas Italiassa valmistettu kaasukeitin kahdella polttimella. Parker 2-liekkisen keittimen kaasupolttimet ovat varustettuja liekinvarmistimella, jolloin keitin soveltuu myös sisäkäyttöön. Liekinvarmistin katkaisee kaasutulon, mikäli liekki sattuisi sammumaan esimerkiksi veden kiehuessa yli ja sammuttaessa liekin.

Parker kaasukeittimen polttimoiden liekinlevittimet ja kattilaristikko on emaloitu ja polttimoiden sytytys tapahtuu manuaalisesti erillisellä sytyttimellä (ei sisälly toimitukseen). Keittimen runko on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja siinä on suojakansi joka voidaan laskea alas kun keitintä ei käytetä.

Parker kaasukeitin toimii 30 mbar nestekaasulla (pullokaasu) ja se kytketään kaasupulloon lisävarusteena myytävällä letkusäädinpaketilla. Keittimen letkuliitos sijaitsee edestäpäin katsottuna oikealla takana.

Parker kaksi polttimoinen nestekaasukeitin ruostumatonta terästä
Parker kaasukeittimessä on suojakansi jonka voi laskea polttimoiden päälle kun ruoanlaitto on lopetettu Parker kaksi polttimoinen nestekaasukeitin ruostumatonta terästä Parker keitin on helppo puhdistaa sen irtoavien osien ansiosta
Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 45 x 36 x 15 cm
Polttimet 2 kpl
Teho 1,5 kW ja 2,5 kW
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Parker 2-liekkinen kaasukeitin, rst
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista